in

Alphen aan den Rijn

man-profiel

Mario van Leijen

alphenaandenrijn@cijferadvies.nl

Over de vestiging

We heten je graag van harte welkom bij CijferAdvies administratiekantoor Alphen aan den Rijn. Wij staan voor persoonlijke aandacht en advies voor de administratie, maar ook voor jou als ondernemer.

Als ondernemer is het wel zo prettig om ieder moment inzicht in de administratie te hebben. Wij werken dan ook met online software, zodat je zelf de administratie digitaal kunt raadplegen. Wij verzorgen tevens de belastingaangiften en de jaarrekening. Naast de ondernemer kan ook de particulier bij ons terecht voor de belastingaangifte en de diverse toeslagen.

Het is ook goed om te weten dat Administratiekantoor Alphen aan den Rijn lid is van het Register Belastingadviseurs. Hierdoor kun je rekenen op een betrouwbaar belastingadvies, omdat we voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van het RB en op de hoogte zijn van de laatste fiscale ontwikkelingen.

Ons doel is rust te brengen op het gebied van financiën en administratie en daarnaast advies te geven over de cijfers. Niet alleen gericht op het verleden, maar ook wat je als ondernemer kunt verwachten en waar je op in kunt spelen.

Dankzij de organisatievorm en onze werkwijze beschikken wij over vrijwel alle administratieve en bedrijfskundige kennis. Aan CijferAdvies is namelijk een netwerk van specialisten verbonden die wij te allen tijde kunnen raadplegen.

We maken graag eens kennis om te bekijken wat we kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,

Mario van Leijen
lid van de Register Belasting Adviseurs (lidnr.: 22543)

Informatie aanvragen
Kaart

Contactgegevens

Eikenhorst 13

2402 RN

Alphen aan den Rijn

06-30714773 (om altijd bereikbaar te zijn)

alphenaandenrijn@cijferadvies.nl

Specialisaties

Boekhouding, Belastingen, Bedrijfsadvies