in

Barneveld

Barneveld

Hans van der Maten

barneveld@cijferadvies.nl

Bent u op zoek naar een persoonlijk en klantgericht administratiekantoor in de regio Barneveld, Voorthuizen en Lunteren? Dan bent u bij CijferAdvies Barneveld aan het juiste adres. Voor ‘kleine’ zelfstandigen nemen wij de administratieve zorg volledig uit handen, zodat u zelf focus kunt houden op het werk, met daarbij de zekerheid dat de administratie goed geregeld is.

Omdat we veelal voor kleine ondernemingen werken, hebben we het prijsbeleid hierop afgestemd. Voor ZZP’ers hebben we drie pakketten samengesteld, elk met een vaste en voordelige prijs. U kiest zelf welke werkzaamheden u uit handen wilt geven, daarna wordt het best passende pakket gekozen. Bent u starter, dan kunnen wij u ook ondersteunen bij het maken van een ondernemingsplan. Bij CijferAdvies Barneveld weet u altijd vooraf wat u per maand kwijt bent, dat werkt wel zo prettig.
Ook voor de wat grotere onderneming hebben wij de kennis en ervaring in huis om de volledige bedrijfsadministratie te voeren. Deze bedrijven bieden we veelal z.g. urenbundels aan. We bespreken samen met u welke werkzaamheden wij gaan uitvoeren en bepalen vervolgens samen het aantal uren die we hiervoor maandelijks in rekening brengen.

Daarnaast kunnen ook particulieren, instellingen en verenigingen bij ons terecht. Wij verzorgen de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting en andere administratieve zaken, zoals de aanvraag van verschillende toeslagen e.d.

Met vriendelijke groet,

Hans van der Maten

Vraag meer informatie of een offerte aan

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Contactgegevens

Wethouder Zandbergenlaan 25

3771 KT

Barneveld

0342-820226

barneveld@cijferadvies.nl

Specialisaties