in

Kerkrade

Boekhouder Kerkrade Hermans

Hans Hermans

h.hermans@cijferadvies.nl

Cijferadvies Administratiekantoor Kerkrade is een modern en dynamisch administratiekantoor in Kerkrade. Door mijn ervaring, kan ik u als kleine MKB-ondernemer veel werk en zorgen uit handen nemen. Dat gaat verder dan wat u gewend bent.

Bij CijferAdvies Kerkrade staan vijf kernwaarden centraal:

1. Klantgerichtheid

Door een proactieve en flexibele houding streeft CijferAdvies Kerkrade ernaar haar klanten altijd optimaal van dienst te zijn. Zo vinden diensten plaats waar de klant dit wenst en ben ik buiten de reguliere kantoortijden bereikbaar.

2. Kwaliteit

Kwaliteit staat voorop binnen mijn dienstverlening. Steeds veranderende en strengere wet- en regelgeving maken financiën en fiscaliteit vaak ingewikkeld voor ondernemers. Hierin is het netwerk van CijferAdvies een meerwaarde voor u. Maar niet alleen voor administratie en belastingadvies & aangifte ook voor: schuldsanering, subsidiescan, debiteurenbeheer & incasso, juridisch advies en salarisadministratie.

3. Transparantie

CijferAdvies Kerkrade is transparant in zijn prijzen en diensten. Naast vaste prijsafspraken bied ik u namelijk ook de mogelijkheid een abonnement aan te gaan. Door vooraf alle wensen duidelijk af te stemmen, zal er voor elke klant een op maat gemaakte offerte opgesteld worden. U als klant weet altijd waar u aan toe bent.

4. Monitoring

Doordat de administratie periodiek door u of door mij bijgehouden wordt, is deze altijd up-to-date. Door de cijfers te vergelijken met voor u specifieke kengetallen komen trends en aandachtspunten sneller tot uiting. Op basis van deze informatie kunnen we sneller en adequater bijsturen.

5. Cloud

Cloud-oplossingen zijn de basis van mijn kantoor. Hiermee is er een toekomstgerichte infrastructuur en zo kan dynamisch geanticipeerd worden op de laatste technische ontwikkelingen.

Jarenlange ervaring heeft mij ervan overtuigd dat je beter functioneert als je plezier hebt in wat je doet. En dat is wat ik doe, met een opgewekt humeur en op een eigentijdse wijze ondersteun ik u als klant.

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met mij op zodat we vrijblijvend nader kennis kunnen maken.

De koffie staat klaar.

Met vriendelijke groet,

Hans Hermans

Boekhouder Kerkrade

Vraag meer informatie of een offerte aan

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Contactgegevens

Elisa- Gracht 22

6465 CV

Kerkrade

06-10525175

h.hermans@cijferadvies.nl

Specialisaties

Boekhouding, Debiteurenbeheer, IB- aangifte, Online boekhouden