in

Kerkrade

Kerkrade

André Coenen

kerkrade@cijferadvies.nl

Als trotse Limburger zijn voor mij persoonlijke betrokkenheid en het ontzorgen van klanten de speerpunten voor een succesvolle samenwerking die verder gaat dan alleen het verzorgen van de administratie en belastingaangiften.

De beste dingen komen namelijk tot stand wanneer je lekker in je vel zit. Successen worden geboekt wanneer alles op rolletjes loopt. Wanneer er evenwicht is.
Hierbij bedoel ik het hebben van evenwicht op elk gebied, zowel zakelijk als privé. Balans in je doen en laten, in je denken en doen. Maar ook balans in sociale netwerken binnen ondernemingen. Helderheid in gestelde doelen en afstemming van activiteiten creëert rust en evenwicht.

Naast het in ‘balans’ brengen van de administraties geef ik veel aandacht aan persoonlijke adviezen en begeleiding. Wanneer dingen, zakelijk of privé, niet helemaal verlopen zoals je wilt, dan ben jij degene die daar verandering in kan brengen. Je moet het zelf doen. Coaching kan net voor de andere kijk zorgen. Geeft je handreikingen om jezelf anders te zien, waardoor je ook de mogelijkheid krijgt im anders te handelen. Dat ondersteun ik.

Bent u op zoek naar een persoonlijk en klantgericht administratiekantoor in de regio Parkstad? Dan bent u bij CijferAdvies Administratiekantoor Kerkrade aan het juiste adres.

Met vriendelijke groet,

André Coenen

Ook actief met: Consentio

Vraag meer informatie of een offerte aan

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Contactgegevens

Grachterstraat 75

6465 AL

Kerkrade

045-5423778

kerkrade@cijferadvies.nl

Specialisaties

Boekhouding, Coaching, Crediteurenbeheer, Debiteurenbeheer, IB- aangifte, Online boekhouden, Schuldhulpverlening