in

Heenvliet

boekhouder vinden

Karel Jongste

nissewaard@cijferadvies.nl

Welkom bij CijferAdvies administratiekantoor Nissewaard.

Ik wil mij graag aan u voorstellen; mijn naam is Karel Jongste en ik heb al bijna 40 jaar ervaring als administrateur.

Met de triple A: Administratie-Advies-Aandacht, wil ik graag naast u als ondernemer staan om met mijn kennis en kunde uw bedrijfsvoering te ondersteunen. Alle aspecten van de administratie kan ik voor u verzorgen; de boekhouding, debiteurenbeheer, personeels- en salarisadministratie.
Maar ook het samenstellen van de jaarrekening, het cijfermatig gedeelte van een businessplan, prognoses voor de bank of andere instellingen. En natuurlijk niet te vergeten alle diverse belastingaangiftes (OB, IB, VpB, LH enz.).

Of u heeft tijdelijk een paar extra handen nodig om een achterstand weg te werken, voor vervanging bij ziekte e.d., ook dan sta ik voor u klaar.

Ook particulieren zijn van harte welkom bij CijferAdvies Nissewaard voor het doen van hun belastingaangiftes of het aanvragen van toeslagen e.d..

Bel gerust om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek. U kunt ook gebruik maken van het hier naast staande contactformulier. Graag wil ik dan samen met u van gedachten wisselen over uw wensen op administratief gebied. Een afspraak in de avonduren of op zaterdag is geen probleem.

Met vriendelijke groet,

Karel Jongste

Vraag meer informatie of een offerte aan

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Contactgegevens

Ridderstraat 5

3218 VR

Heenvliet

06-53130816

nissewaard@cijferadvies.nl

Specialisaties