in

Gasselternijveen

Boekhouder Stadskanaal

Stephanie Rutgers

stadskanaal@cijferadvies.nl

CijferAdvies administratiekantoor Stadskanaal e.o. heeft naast kwaliteit ook persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. Ik wil graag weten wie u bent en vind het belangrijk dat u weet wie ik ben. Laten ik mezelf daarom even voorstellen.

‘Ik’ is in dit geval Stephanie Rutgers uit Stadskanaal. Puzzelen met cijfers is mijn passie. Velen zien het als een noodzakelijk kwaad, maar ik heb er mijn werk van gemaakt. Ooit ben ik begonnen als financieel administratief medewerker bij een Transport onderneming. Inmiddels ben ik administrateur én belastingconsulent voor particulieren en zelfstandige ondernemers.

Orde scheppen in cijfers geeft me voldoening. Advies geven ook, vooral als het ú geld oplevert. Denk bijvoorbeeld aan advies over de aftrek van hypotheekrente op de eigen woning of investeringsaftrek voor ondernemers. Mensen laten (veel) geld liggen op dit gebied. Zonde! Laat mij u adviseren. Daarvoor kom ik graag bij u thuis of op kantoor. Dat scheelt u slepen met ordners en schoenendozen vol bonnetjes.

Belasting- en Administratiekantoor Stadskanaal e.o. is aangesloten bij het Register Belastingsadviseurs (RB). Dit is een actieve, praktijkgerichte organisatie, die de betrouwbaarheid waarborgt van de bij hen geregistreerde belastingconsulenten.
Nu u weet wie ik ben, maak ik graag kennis met u. Neem eens contact met me op via bovenstaande gegevens. Ik bel of mail zo spoedig mogelijk terug.

Met vriendelijke groet,

Stephanie Rutgers

Ook werkzaam onder: administratiekantoor RuSt

Register Belasting Adviseur Stadskanaal

Vraag meer informatie of een offerte aan

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Contactgegevens

Gasselterweg 6

9514 BL

Gasselternijveen

06-27484126

stadskanaal@cijferadvies.nl

Specialisaties