in

Uden

Boekhouder Uden

André Carlier

uden@cijferadvies.nl

CijferAdvies administratiekantoor Uden kenmerkt zich door een informele werkwijze en een hoge betrokkenheid. Voor iedere klant wordt de administratie gevoerd, alsof het voor ‘mijn eigen bedrijf’ is.

Behalve het verzorgen van de administratie hebben we iedere maand contact om de resultaten te bespreken en eventuele kansen of mogelijkheden in kaart te brengen. Hierdoor bent u als ondernemer beter voorbereid op hetgeen verwacht kan worden.
Middels een app op uw telefoon of tablet heeft u te allen tijden inzicht in uw administratie en kunt u zien welke rekeningen bijvoorbeeld nog openstaan. Ook heeft u hierdoor goed zicht op het behaalde resultaat.

U levert de stukken aan en ik verzorg wekelijks uw administratie en verzorg de bijbehorende belastingaangiften, waaronder de omzetbelasting. Wanneer het jaar verstreken is, wordt voor u de jaarrekening opgemaakt en kunnen wij ook de aangifte inkomstenbelasting/ vennootschapsbelasting voor u verzorgen.

Voor vragen of opmerkingen ben ik ook ’s avonds bereikbaar. Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Uden en omstreken: Veghel, Erp, Boekel en Odiliapeel, dan kunt u via bovenstaande contactgegevens contact opnemen voor een vrijblijvende kennismaking.

Met vriendelijke groet,

André Carlier

lid van Register Belasting Adviseurs (RB) (lidnr.: 18134)

Administratiekantoor Uden

Vraag meer informatie of een offerte aan

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Contactgegevens

Karelstraat 9

5402 KJ

Uden

06-12095858

uden@cijferadvies.nl

Specialisaties

Accountancy, Boekhouding, Crediteurenbeheer, IB- aangifte, Jaarrekening