in

Zoetermeer

Boekhouder Zoetermeer

Paul Vermeul

zoetermeer@cijferadvies.nl

Hartelijk welkom bij CijferAdvies Administratiekantoor Zoetermeer.

Niet elke ondernemer schakelt bij de start van zijn onderneming een administratiekantoor in om zijn administratie uit te laten voeren. Vaak wordt gedacht dat het niet zo moeilijk is en ik kan het er wel bij doen. Na verloop van tijd is de werkelijkheid anders, het is duidelijk dat het toch meer tijd kost dan gedacht en het uitzoeken van zaken m.b.t. het administreren en belastingkwesties is toch wel erg lastig. Tijd die je beter aan het uitvoeren van je onderneming kunt besteden.
Het is dan ook een goede keuze om een administratiekantoor in te schakelen.

CijferAdvies administratiekantoor Zoetermeer staat voor Administratie, Aandacht en Advies. Door uw administratie juist, tijdig en volledig te voeren is er periodiek een actueel beeld van de financiële positie van uw onderneming. Dat is ook de basis, dat er niet alleen naar de cijfers gekeken kan worden, maar dat ook het verhaal achter de cijfers zichtbaar wordt. Op verzoek maar ook ongevraagd wordt er advies gegeven waar u als ondernemer wat mee kunt.

Bij Cijferadvies Zoetermeer bent u niet een van de vele anonieme klanten, maar een klant met een gezicht en kloppend ondernemershart, dat wij graag zo gezond mogelijk willen houden.
Ook als u op zoek bent naar tijdelijke ondersteuning voor administratieve zaken i.v.m. ziekte, langdurig verlof, reorganisatie of automatiseringsproject, kunt u bij ons terecht.

Wellicht tot ziens.

Met vriendelijke groet,

Paul Vermeul

Vraag meer informatie of een offerte aan

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Contactgegevens

Oranjelaan 6

2712 GD

Zoetermeer

06-53188135

zoetermeer@cijferadvies.nl

Specialisaties