in

Zwijndrecht

Zwijndrecht

Paul Vermeul

zwijndrecht@cijferadvies.nl

Over de vestiging

CijferAdvies administratiekantoor Zwijndrecht heeft als zelfstandig administratiekantoor al ruim 22 jaar ervaring in diverse branches van het Midden- en Kleinbedrijf (MKB).

Omdat men als financieel dienstverlener bij klanten tegen veel zaken aanloopt, is een brede algemene kennis van zaken noodzakelijk. Administratiekantoor Zwijndrecht / Zoetermeer beschikt over deze kennis.

Niet alleen je boekhouding, loonadministratie of belastingaangifte is in goede handen. Door de ruime ervaring op het gebied van bijv. pensioenen, verzekeringen en belastingen weten we bij Cijferadvies wat belangrijk kan zijn voor jou als ondernemer. We zijn een goede gesprekspartner en adviseren we je graag. Daar waar nodig, kunnen we een beroep doen op een van de specialisten die aan CijferAdvies verbonden zijn. Zo kunnen we je te allen tijde van een gedegen advies voorzien.

Terwijl je bezig bent met het ondernemen zorgt Cijferadvies Zwijndrecht voor de cijfers, de belastingaangiften en geeft daarbij het nodige financieel inzicht. We informeren je graag over ontwikkelingen die jouw bedrijf kunnen raken.

Uiteraard staan we bij de belastingdienst geregistreerd met BECON-nummer.

Wil je een vrijblijvende kennismakingsgesprek aanvragen? Cijferadvies Zwijndrecht komt graag bij je langs.

Graag tot ziens!

Paul Vermeul

Informatie aanvragen
Kaart

Contactgegevens

Stationsweg 41

3331 LR

Zwijndrecht

06-53188135

zwijndrecht@cijferadvies.nl

Specialisaties