Qredits en Symbid geven uitleg over financieringsmogelijkheden voor ondernemers

 

Bijeenkomst financieringsmogelijkheden:

Afgelopen woensdag heeft er weer een bijeenkomst van CijferAdvies plaatsgevonden. Dit keer op een nieuwe locatie, zodat er voor iedereen plaats was :)! Het thema van de bijeenkomst was: Wat als je klant financiering nodig heeft?. Naast de bank, zijn er namelijk meer financieringsmogelijkheden voor ondernemers.

Steeds vaker zien we namelijk dat ondernemers worstelen met het krijgen van financiering en gaan er vrij snel vanuit dat als financiering bij een bank niet lukt, er dan geen opties meer zijn. Gelukkig bewijst het succes van Qredits en de mogelijkheden met Crowdfunding het tegendeel!

Bij de bijeenkomst kwam Roy Spit, directeur van Qredits, uitleg geven over de mogelijkheden van micro financiering voor bedrijven (tot € 250.000). De CijferAdvies kantoren zijn op de hoogte waaraan de aanvraag moet doen. Heb je hier vragen over of wil je weten wat mogelijk is, dan kun je rechtstreeks met hen contact opnemen. (www.qredits.nl)

Daarnaast kwam ook Robin Slakhorst, mede-oprichter van Symbid, de kantoren inzicht gegeven over Crowdfunding. Mooie succesverhalen, waar de kracht van online, weer zichtbaar is geweest. Vooral de komende jaren verwacht hij veel mooie projecten middels crowdfunding, te kunnen laten realiseren!
(www.symbid.nl). Denk je zelf een leuk project te hebben of ben je benieuwd wat het precies inhoudt, neem dan gerust contact op met jouw CijferAdviseur!

Hans Wiggers Marco van Houttum Bijeenkomst CijferAdvies 1-11 Bijeenkomst CijferAdvies 1-11

Workshop Social Media

Voorafgaand aan de bijeenkomst hebben een aantal kantoren de workshop social media gevolgd. Via Social media zal je dus nog beter op de hoogte zijn over de activiteiten en nieuws van jouw vestiging! Meer foto’s vind je op de Facebook pagina van CijferAdvies. (volg ons dan ook gelijk 😉 )

Workshop Social media

 

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws
op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.

Something went wrong. Please check your entries and try again.