Boekhouder Velserbroek: nieuw

Boekhouder Bram de Goede uit Velserbroek is met zijn administratiekantoor een samenwerking gestart met CijferAdvies. De vestiging van CijferAdvies in Velserbroek is gespecialiseerd in boekhoudingen, loonadministratie en fiscale zaken voor het MKB, maar ook voor ZZP’ers en particulieren die behoefte hebben aan financiële ondersteuning.

Voor ondernemers is het vaak lastig om tussen alle administratie- en accountantskantoren een keuze te maken. Door het ruime aanbod is het vaak moeilijk te zien waar een kantoor gespecialiseerd in is. Door de toenemende automatisering, is CijferAdvies in staat sneller en efficiënter te werken, waardoor de kosten laag blijven. Daarnaast heeft een ondernemer behoefte om op cijfers gestuurd te worden. Dus welke processen kan of moeten er worden aangepast? Waar zitten de kansen binnen je eigen bedrijf? “Juist hierin wil ik mij onderscheiden”, zegt Bram vol enthousiasme. ”Mijn brede ervaring in het administratieve en belasting vak, geeft mij de mogelijkheid om een goede steun en toeverlaat te zijn”. Ondernemers in het MKB zullen in de toekomst nog beter opletten of hun administratiekantoor het geld wel waard is.

Bram heeft veel zin in de samenwerking met CijferAdvies en vooral met zijn collega’s. Met zijn naam zit het in ieder geval al helemaal goed!

Namens alle kantoren van CijferAdvies wensen wij Bram heel veel succes toe!

Contactgegevens Boekhouder Velserbroek:

Bram de Goede

Bekijk profielpagina

 

 

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws
op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.

Something went wrong. Please check your entries and try again.