Ondernemerstraining Maart 2018

Mark (vestiging Deurne), Hans (vestiging Den Bosch), Bram (vestiging Velserbroek) en Colette (vestiging Lienden) hebben  woensdag veel inspiratie op gedaan bij de Master Class voor starters bij CijferAdvies. Eenmaal per jaar organiseren wij voor de startende vestigingen deze Master Class.

Het was een gezellige en vooral leerzame dag. Adriaan Koppens heeft de vestigingen bijgestaan in het concreet maken van een doelstelling. Er was veel interactie in de groep.

Tijdens de lunchpauze nog een heerlijk hapje gedaan bij Intratuin om vervolgens weer door te kunnen gaan met een goedgevulde buik. De training werd afgesloten met rollenspellen. Ook hier werd gelachen en natuurlijk veel geleerd.

ondernemerstraining      ondernemerstraining     Ondernemerstraining

ondernemingstraining

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws
op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.

Something went wrong. Please check your entries and try again.