Een dagje Spakenburg

CijferAdvies staat niet alleen voor samenwerken, maar ook voor verbondenheid. Tijdens het zomeruitje dit jaar kwam dit goed naar voren. Allereerst zijn we gaan varen met een botter over het Gooimeer. Vervolgens hebben we Spakenburg verder leren kennen in het museum. De vestigingen hebben een bijzonder mysterie op mogen lossen. Tijdens deze speurtocht is er veel samengewerkt. De dag hebben wij afgesloten met een heerlijk diner. We hebben genoten van het weer en van de gezelligheid!

administratiekantoor Administratiekantoor boekhouder CijferAdvies Administratie Boekhouders boekhouder administratiekantoor boekhouder boekhouder

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws
op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.

Something went wrong. Please check your entries and try again.