administratiekantoor zelfstandige zonder personeel zzp

Zelfstandige zonder personeel | ZZP'er

Je bent het avontuur aangegaan als ZZP’er. Een hele stap om als zelfstandig ondernemer te werken. Als freelancer of ZZP’er heb je best veel aan je hoofd. Bovendien moet je een deugdelijke administratie bijhouden.

Boekhouder voor de ZZP’er

Wij kunnen je ondersteunen! Jij hebt jouw vak, wij weten alles van boekhouding en belastingzaken. En we zijn een klankbord voor al jouw ondernemersvragen. Niet alleen kunnen wij jouw complete administratie verzorgen, maar ook de eventuele btw-aangiftes, de aangifte inkomstenbelasting en de jaarrekening voor je regelen. Wij nemen regelmatig met je door hoe jouw bedrijf er financieel voor staat. Je zult dan merken dat ons team net zo trots is, als jij je doelen realiseert! Misschien twijfel je om de boekhouding uit te besteden en denk je ‘dat doe ik zelf wel’? Realiseer je dan dat onze expertise zich weer terugbetaalt. Zo denken wij graag met je mee hoe jij zoveel mogelijk kosten kunt besparen.

Zeg maar hoe je boekhouding wilt

We bieden een geweldig online boekhoudsysteem aan. Je kunt de eenvoudige versie gebruiken of de uitgebreide versie, waarmee je kunt facturen en de voorraad of een urenregistratie kunt bijhouden. Wij koppelen de bank aan jouw administratie, van bonnetjes maak je via de app een foto en alle mutaties worden automatisch geboekt. Wij doen de eindcontrole en zorgen dat alles boekhoudkundig in orde is. Wil je snel inzicht in jouw boekhouding? Kwestie van inloggen en je ziet direct de resultaten. Kies je voor samenwerken met CijferAdvies, dan kies je voor duidelijkheid en betrokkenheid. Weet je bijvoorbeeld niet welk tarief je voor jouw producten of diensten kunt vragen? Wij helpen je graag een verantwoorde berekening te maken. Onze CijferAdviseurs kijken namelijk niet alleen naar de cijfers, maar vooral ook naar de ondernemer. Ben je op zoek naar een administratiekantoor of wil je degelijk ondernemersadvies of startersbegeleiding? Neem dan contact met ons op. Bel vandaag nog naar 0342 – 400639 en vraag naar Adriaan Koppens. Of neem contact op met de CijferAdviseur bij jou in de buurt.

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op
het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.