0342-400639 | info@cijferadvies.nl

in
Almelo

Administratiekantoor Almelo adviseert je graag!

De eerste stap naar een kennismaking met mij is gezet. Als ondernemer word je naast je administratie en belastingen met allerlei zaken geconfronteerd. In je oriëntatie naar een betrouwbare boekhouder of administratiekantoor ben je nu op deze pagina terecht gekomen.

Misschien is je vraag waarom ondernemers als zzp’er, winkeliers, klein MKB bedrijf, BV, vereniging of stichting bij mij komen.
Dat is vrijwel altijd omdat ik zeer proactief adviseer over de cijfers. De boekhouding verzorgen is vooral achteruitkijken. Het is voor mij een uitdaging om met jou als ondernemer mee vooruit te kijken. Daarom is debiteurenbeheer belangrijk. Dat zorgt voor sneller geld op de bank, maar ook kan ik terugvallen op specialisten op allerlei gebied rondom het ondernemen. Denk daarbij aan fiscale zaken, juridische vraagstukken m.b.t. personeel, salarisadministratie, maar ook aan bedrijfsopvolging.

De basis blijft een goede bedrijfsadministratie. Daar kan ook de btw en VPB-aangifte bij horen, maar ook het opstellen van een gedegen jaarrekening.

Mijn specialiteit is grensoverschrijdende bedrijfsactiviteiten

CijferAdvies Almelo administratiekantoor is dé administratief partner en adviseur in de regio Twente, als het gaat om bedrijfsactiviteiten in Nederland en Duitsland. Met ruime ervaring in het internationaal zaken doen behartigen wij de zaken van een groeiend aantal ondernemers die, zowel op de Nederlandse en Duitse markt of ook daarbuiten, actief zijn.

Wij helpen en adviseren persoonlijk met alle praktische zaken (invullen van Duitse formulieren, verzorgen registraties etc.). De specifieke voor jouw bedrijf van toepassing zijnde voorwaarden met betrekking tot het uitvoeren van werkzaamheden in Duitsland worden stap voor stap besproken.

Voor veel ondernemers is de BTW één van de lastigste belastingen. Wij ondersteunen je bij de btw-problematiek in uw organisatie; door middel van advies, training en hulp bij implementatietrajecten. Daarnaast helpen wij je bij het optimaliseren van uw btw-compliance! Ook bij buitenlandse aangiften omzetbelasting, kunnen wij je ondersteunen als er bijvoorbeeld sprake is van werken met Amazon FBA.

Dankzij ons sterke Euregio, Twents Netwerk, ben je verzekerd van optimale advisering en ondersteuning.

CijferAdvies Almelo administratiekantoor is ook werkzaam onder de naam Kennispunt (www.kennispunt.eu)

Administratiekantoor Almelo, omdat bij cijfers goed advies hoort

Voor mij is de regio Twente het werkgebied. De meeste van mijn klanten komen uit plaatsen zoals: Tubbergen, Borne, Vriezenveen en Rijssen. Ik ken de mensen, de mentaliteit en spreek de taal.

Voor mij is het belangrijk om als boekhouder of administratiekantoor snel te kunnen werken en bereikbaar te zijn. Persoonlijk contact is de basis voor een goede samenwerking. De regio Twente kenmerkt zich door hardwerkende en nuchtere mensen. Daar voel ik mij bij thuis en betrokken!

Of het nu gaat om een aangifte inkomstenbelasting of het verzorgen van de volledige boekhouding voor jouw bedrijf: wij kunnen je helpen!

Belastingadvies- en aangifte
Debiteurenbeheer en incasso
Financial- en businesscontrolling
Juridisch advies
Subsidieadvies
Schuldhulpverlening
Salarisadministratie
Ondernemerssteun

 

Neem contact op

Marco van Houttum

almelo@cijferadvies.nl

Ik sta naast je om je te ontzorgen met alle administratieve zaken vanuit een sterke persoonlijke interesse. Bij mij geldt: afspraak is afspraak!

Bezoekadres:
Thomas a Kempislaan 13 7607 NP Almelo

Bel direct 06-24866797

Naast boekhouding, ondersteunen wij je ook met:

Bel direct 06-24866797

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.