0342-400639 | info@cijferadvies.nl

in
Lienden

Welkom bij administratiekantoor Lienden!

De eerste stap naar een kennismaking met mij is gezet. Als ondernemer word je naast je administratie en belastingen met allerlei zaken geconfronteerd. In je oriëntatie naar een betrouwbare boekhouder of administratiekantoor ben je nu op deze pagina terecht gekomen.

Misschien is je vraag waarom ondernemers als zzp’er, winkeliers, klein MKB-bedrijf, BV, vereniging of stichting bij mij komen.
Dat is vrijwel altijd omdat ik zeer proactief adviseer over de cijfers. De boekhouding verzorgen is vooral achteruitkijken. Het is voor mij een uitdaging om met jou als ondernemer mee vooruit te kijken. Daarom is debiteurenbeheer belangrijk. Dat zorgt voor sneller geld op de bank, maar ook kan ik terugvallen op specialisten op allerlei gebied rondom het ondernemen. Denk daarbij aan fiscale zaken, juridische vraagstukken m.b.t. personeel, salarisadministratie, maar ook aan bedrijfsopvolging.

De basis blijft een goede bedrijfsadministratie. Daar kan ook de btw en VPB-aangifte bij horen, maar ook het opstellen van een gedegen jaarrekening.

CijferAdvies Administratiekantoor Lienden is gespecialiseerd in boekhoudingen, loonadministratie en fiscale zaken voor het MKB, maar ook ZZP’ers en particulieren zijn van harte welkom. Naast het verzorgen van de administratie, geven wij je graag persoonlijk advies over bedrijfsvoering, resultaten en de te maken keuzes.

De administratieve zorg wordt volledig uit handen genomen, zodat jij je kunt focussen op werk, met daarbij de zekerheid dat de administratie goed geregeld is.

Daarnaast kunnen wij je helpen met de budgetadministratie en bewindvoering.

CijferAdvies Administratiekantoor Lienden is ook werkzaam onder de naam ZorgKode (www.zorgkode.nl)

Administratiekantoor Lienden, omdat bij cijfers goed advies hoort

Voor mij is de regio Lienden het werkgebied. De meeste van mijn klanten komen uit plaatsen zoals: Kesteren, Rhenen en Ommeren. Ik ken de mensen, de mentaliteit en spreek de taal.

Voor mij is het belangrijk om als boekhouder of administratiekantoor snel te kunnen werken en bereikbaar te zijn. Persoonlijk contact is de basis voor een goede samenwerking. De regio Lienden kenmerkt zich door hardwerkende en nuchtere mensen. Daar voel ik mij bij thuis en betrokken!

Of het nu gaat om een particuliere aangifte inkomstenbelasting of het verzorgen van de volledige boekhouding voor uw bedrijf: wij kunnen u helpen!

Belastingadvies- en aangifte
Debiteurenbeheer en incasso
Financial- en businesscontrolling
Juridisch advies
Subsidieadvies
Schuldhulpverlening
Salarisadministratie
Ondernemerssteun

 

Neem contact op

Colette van Holland

lienden@cijferadvies.nl

Ik sta naast je om je te ontzorgen met alle administratieve zaken vanuit een sterke persoonlijke interesse. Bij mij geldt: afspraak is afspraak!

Bezoekadres:
De Hofstede 43 4033BV Lienden

Bel direct 085-0239532

Naast boekhouding, ondersteunen wij je ook met:

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.