0342-400639 | info@cijferadvies.nl

in
Ouderkerk a/d IJssel

Administratiekantoor Ouderkerk aan den IJssel adviseert je graag!

De eerste stap naar een kennismaking met mij is gezet. Als ondernemer word je naast je administratie en belastingen met allerlei zaken geconfronteerd. In je oriëntatie naar een betrouwbare boekhouder of administratiekantoor ben je nu op deze pagina terecht gekomen.

Misschien is je vraag waarom ondernemers als zzp’er, winkeliers, klein MKB-bedrijf, BV, vereniging of stichting bij mij komen.
Dat is vrijwel altijd omdat ik zeer proactief adviseer over de cijfers. De boekhouding verzorgen is vooral achteruitkijken. Het is voor mij een uitdaging om met jou als ondernemer mee vooruit te kijken. Daarom is debiteurenbeheer belangrijk. Dat zorgt voor sneller geld op de bank, maar ook kan ik terugvallen op specialisten op allerlei gebied rondom het ondernemen. Denk daarbij aan fiscale zaken, juridische vraagstukken m.b.t. personeel, salarisadministratie, maar ook aan bedrijfsopvolging.

De basis blijft een goede bedrijfsadministratie. Daar kan ook de btw en VPB-aangifte bij horen, maar ook het opstellen van een gedegen jaarrekening.

CijferAdvies Administratiekantoor Ouderkerk aan den IJssel is gespecialiseerd in boekhoudingen, loonadministratie en fiscale zaken voor het MKB, maar ook ZZP’ers en particulieren zijn van harte welkom. Naast het verzorgen van de administratie, geven wij je graag persoonlijk advies over bedrijfsvoering, resultaten en de te maken keuzes.

Door onze diensten hopen we je veel tijd, kosten en ergernis te besparen. De basis van ons werk ligt in het verstaan en begrijpen van onze klanten. Daarom geven we uitleg en advies in begrijpelijke woorden.

Ons doel is rust te brengen op het gebied van financiën en de administratie. CijferAdvies staat voor administratie, advies en aandacht. Door inzicht te geven in cijfers, kan je als ondernemer beter sturen, wat zorgt voor een beter resultaat.

Administratiekantoor Ouderkerk aan den IJssel, omdat bij cijfers goed advies hoort

Voor mij is de regio Ouderkerk aan den IJssel het werkgebied. De meeste van mijn klanten komen uit plaatsen zoals: Berkenwoude, Zuidbroek, Achterbroek en Krimpenerhout. Ik ken de mensen, de mentaliteit en spreek de taal.

Voor mij is het belangrijk om als boekhouder of administratiekantoor snel te kunnen werken en bereikbaar te zijn. Persoonlijk contact is de basis voor een goede samenwerking. De regio Ouderkerk aan den IJssel kenmerkt zich door hardwerkende en nuchter mensen. Daar voel ik mij bij thuis en betrokken!

Mari Ligthart

ouderkerk@cijferadvies.nl

Ik sta naast je om je te ontzorgen met alle administratieve zaken vanuit een sterke persoonlijke interesse. Bij mij geldt: afspraak is afspraak!

Bezoekadres:
Geerlaan 14 2935 RA Ouderkerk a/d IJssel

Bel direct 06-29367026

Naast boekhouding, ondersteunen wij je ook met:

Bel direct 06-29367026

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.