0342-400639 | info@cijferadvies.nl

in
Weert

Administratiekantoor Weert adviseert je graag!

De eerste stap naar een kennismaking met mij is gezet. Als ondernemer word je naast je administratie en belastingen met allerlei zaken geconfronteerd. In je oriëntatie naar een betrouwbare boekhouder of administratiekantoor ben je nu op deze pagina terecht gekomen.

Misschien is je vraag waarom ondernemers als zzp’er, winkeliers, klein MKB-bedrijf, BV, vereniging of stichting bij mij komen.
Dat is vrijwel altijd omdat ik zeer proactief adviseer over de cijfers. De boekhouding verzorgen is vooral achteruitkijken. Het is voor mij een uitdaging om met jou als ondernemer mee vooruit te kijken. Daarom is met name debiteurenbeheer belangrijk, dat zorgt voor sneller geld op de bank. Tevens kan ik terugvallen op specialisten op allerlei gebied rondom het ondernemen. Denk daarbij aan fiscale zaken, juridische vraagstukken m.b.t. personeel, salarisadministratie, maar ook aan bedrijfsopvolging.

De basis blijft een goede bedrijfsadministratie. Daar kan ook de btw en VPB-aangifte bij horen, maar ook het opstellen van een gedegen jaarrekening.

CijferAdvies Administratiekantoor Weert is gespecialiseerd in boekhoudingen, loonadministratie en fiscale zaken voor het MKB, maar ook ZZP’ers. Daarnaast beschikken wij over grote affiniteit in de hulp aan particulieren, met name ouderen. Veel (oudere) mensen hebben moeite met hun privé-administratie, met het woud aan regels en instanties, en zien door de bomen het bos niet meer…

Wij bieden graag een helpende hand, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Bovendien zou het jammer zijn als je bedragen misloopt door onwetendheid!

Kortom; voor ieder probleem is er een oplossing. Daar kun je op rekenen.
Aandacht en advies is ons devies!

Administratiekantoor Weert, omdat bij cijfers goed advies hoort

Voor mij is de regio Weert in ruime zin het werkgebied. De meeste van mijn klanten komen uit de regio Midden-Limburg en Zuidoost-Brabant. Het werkgebied beslaat ruimschoots de driehoek Eindhoven-Roermond-Sittard. Ik ken de mensen, de mentaliteit en spreek de taal.

Voor mij is het belangrijk om als boekhouder of administratiekantoor snel te kunnen werken en bereikbaar te zijn. Persoonlijk contact is de basis voor een goede samenwerking. De regio Weert kenmerkt zich door hardwerkende en nuchtere mensen. Daar voel ik mij bij thuis en betrokken!

Of het nu gaat om een aangifte inkomstenbelasting of het verzorgen van de volledige boekhouding voor jouw bedrijf: wij kunnen je helpen!

Belastingadvies- en aangifte
Debiteurenbeheer en incasso
Financial- en businesscontrolling
Juridisch advies
Subsidieadvies
Schuldhulpverlening
Salarisadministratie
Ondernemerssteun

Neem contact op

Frank Clement

weert@cijferadvies.nl

Ik sta naast je om je te ontzorgen met alle administratieve zaken vanuit een sterke persoonlijke interesse. Bij mij geldt: afspraak is afspraak!

Bezoekadres:
Kruisstraat 57 6006 ZK Weert

Bel direct 06-22208464

Naast boekhouding, ondersteunen wij je ook met:

Bel direct 06-22208464

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.