0342-400639 | info@cijferadvies.nl

in
Lunteren

De Centrale organisatie van CijferAdvies helpt je graag!


Boekhouder of bedrijfsadviseur gevraagd?

De eerste stap naar een kennismaking met CijferAdvies is gezet. Naast administratie worden ondernemers met allerlei andere zaken geconfronteerd. In je oriëntatie naar een deskundige boekhouder of betrouwbaar netwerk van financieel specialisten ben je op deze pagina terechtgekomen.

Wij stellen ons graag aan je voor. CijferAdvies is een netwerk van zelfstandige administratiekantoren. Wij werken vooral voor MKB-bedrijven, ZZP’ers, verenigingen en stichtingen. Tegenwoordig heeft de ondernemer meer dan ooit behoefte aan een boekhouder, die verder denkt dan boekhouding en belastingaangifte. Bij CijferAdvies vind je een boekhouder met een team van specialisten in zijn kielzog, die bij specifieke ondernemersvraagstukken kunnen ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan fiscale kwesties, subsidieaanvragen, juridische onderwerpen, debiteurenbeheer, salarisadministratie, maar ook bedrijfsopvolging en pensioenopbouw.

Er is altijd wel een CijferAdvies-kantoor in de buurt, die je kan helpen met de bedrijfsadministratie of andere zaken. Wil je weten wat onze CijferAdviseur voor jou kan betekenen? Vul het onderstaande formulier in. Wij brengen je graag in contact.

Eigen CijferAdvies kantoor starten?

De centrale organisatie (hoofdkantoor) van CijferAdvies is gevestigd in Lunteren. Hier kun je als administrateur terecht voor klantenwerving, deelname aan het netwerk van specialisten en het starten van een eigen CijferAdvies-kantoor.

Ook bestaande administratiekantoren kunnen zich aansluiten bij ons netwerk. In dat geval blijf je zelfstandig en kun je ondernemen onder de naam en huisstijl van onze landelijke organisatie.

Persoonlijk contact is bij ons de basis voor langdurige relaties. Kies je voor CijferAdvies, dan kies je voor een hechte en informele samenwerking. Of het nu gaat om een financieel adviseur voor jouw onderneming of deskundige collega-administrateurs om mee te sparren.

Wil je informatie over het starten van een eigen kantoor of als bestaand administratiekantoor deelnemen aan ons netwerk? Kijk hier of bel ons via 0342 – 400 639. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Met vriendelijke groet,

Mia Koppens

Of het nu gaat om een aangifte inkomstenbelasting of het verzorgen van de volledige boekhouding voor jouw bedrijf: wij kunnen je helpen!

Belastingadvies- en aangifte
Debiteurenbeheer en incasso
Financial- en businesscontrolling
Juridisch advies
Subsidieadvies
Schuldhulpverlening
Salarisadministratie
Ondernemerssteun

Neem contact op

Mia Koppens

info@cijferadvies.nl

Ik sta naast je om je te ontzorgen met alle administratieve zaken vanuit een sterke persoonlijke interesse. Bij mij geldt: afspraak is afspraak!

Bezoekadres:
Postweg 188 6741 MN Lunteren

Bel direct 0342-400639

Naast boekhouding, ondersteunen wij je ook met:

Bel direct 0342-400639

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.