0342-400639 | info@cijferadvies.nl

in
Ouderkerk a/d IJssel

Administratiekantoor Krimpenerwaard adviseert je graag!

Ben je gevestigd in de regio Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk of Bergambacht en ben je op zoek naar een boekhouder die meedenkt en begeleid? Mari is onze CijferAdviseur bij CijferAdvies Krimpenerwaard. Hij helpt je graag met de financiële administratie en belastingen. Daarnaast denkt hij graag met je mee en bied hij ondernemersadviezen aan.

Heb jij behoefte aan iemand die meer doet dan alleen de financiële administratie? Het maken van een begroting, een ondernemingsplan of financiële planning is ons dagelijks werk. Wij kunnen voor jou de complete bedrijfsadministratie verzorgen. Daar kan de BTW- en VPB-aangifte bij horen en eveneens het opmaken van een jaarrekening. En daar hoort een aangifte inkomstenbelasting natuurlijk ook bij. 

Alles van A tot Z goed geregeld, zodat jij je volledig kunt concentreren op jouw bedrijfsactiviteiten. Daarnaast denken wij met je mee over de juiste groeistrategie. Wij groeien graag met jouw bedrijf mee!

Bij CijferAdvies vind je een team van specialisten, die bij allerlei ondernemersvraagstukken kunnen ondersteunen, zoals fiscale kwesties, subsidieaanvragen, juridische onderwerpen, salarisadministratie, maar ook bedrijfsopvolging of bedrijfsovername. Ons team bestaat uit professionals die de boekhouding verzorgen voor het MKB, zzp’ers, verenigingen en stichtingen.

Kortom, wij helpen je de administratieve zaken en belastingzaken op orde te houden. Jij kunt je focussen op jouw werk, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over bijhouden van de administratie. Dat is onmisbaar bij de opbouw van een succesvol en financieel solide bedrijf.

Of je nu een startende of doorgewinterde ondernemer bent, wij hebben altijd het administratiepakket dat bij je past! Klik hieronder voor meer informatie over onze verschillende pakketten.

Download tarievenpakketten van CijferAdvies

Vrijblijvend kennis maken?

Stuur ons dan een email of, nog sneller, bel ons direct via 06 - 26367029 voor een vrijblijvende afspraak. Dan zetten wij de koffie klaar!

Mari Ligthart

ouderkerk@cijferadvies.nl

Ik sta naast je om je te ontzorgen met alle administratieve zaken vanuit een sterke persoonlijke interesse. Bij mij geldt: afspraak is afspraak!

Bezoekadres:
Geerlaan 14 2935 RA Ouderkerk a/d IJssel

Bel direct 06-29367026

Naast boekhouding, ondersteunen wij je ook met:

Bel direct 06-29367026

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.