0342-400639 | info@cijferadvies.nl

in
Uden

Administratiekantoor Uden adviseert je graag!

De eerste stap naar een kennismaking met mij is gezet. Als ondernemer word je naast je administratie en belastingen met allerlei zaken geconfronteerd. In je oriëntatie naar een betrouwbare boekhouder of administratiekantoor ben je nu op deze pagina terecht gekomen.

Misschien is je vraag waarom ondernemers als zzp’er, winkeliers, klein MKB-bedrijf, BV, vereniging of stichting bij mij komen.
Dat is vrijwel altijd omdat ik zeer proactief adviseer over de cijfers. De boekhouding verzorgen is vooral achteruitkijken. Het is voor mij een uitdaging om met jou als ondernemer mee vooruit te kijken. Daarom is debiteurenbeheer belangrijk. Dat zorgt voor sneller geld op de bank, maar ook kan ik terugvallen op specialisten op allerlei gebied rondom het ondernemen. Denk daarbij aan fiscale zaken, juridische vraagstukken m.b.t. personeel, salarisadministratie, maar ook aan bedrijfsopvolging.

De basis blijft een goede bedrijfsadministratie. Daar kan ook de btw en VPB-aangifte bij horen, maar ook het opstellen van een gedegen jaarrekening.

CijferAdvies Administratiekantoor Uden is gespecialiseerd in boekhoudingen, loonadministratie en fiscale zaken voor het MKB, maar ook ZZP’ers en particulieren zijn van harte welkom.

Behalve het verzorgen van de administratie hebben we iedere maand contact om de resultaten te bespreken en eventuele kansen of mogelijkheden in kaart te brengen. Hierdoor ben je als ondernemer beter voorbereid op hetgeen verwacht kan worden.
Middels een app op je telefoon of tablet heb je te allen tijde inzicht in uw administratie en kunt u zien welke rekeningen bijvoorbeeld nog openstaan. Ook heb je hierdoor goed zicht op het behaalde resultaat.

De administratieve zorg wordt volledig uit handen genomen, zodat jij je kan focussen op werk, met daarbij de zekerheid dat de administratie goed geregeld is. Voor iedere klant wordt de administratie gevoerd, alsof het voor ‘mijn eigen bedrijf’ is

Administratiekantoor Uden, omdat bij cijfers goed advies hoort

Voor mij is de regio Uden het werkgebied. De meeste van mijn klanten komen uit plaatsen zoals: Veghel, Erp. Boekel en Odiliapeel. Ik ken de mensen, de mentaliteit en spreek de taal. Voor mij is het belangrijk om als boekhouder of administratiekantoor snel te kunnen werken en bereikbaar te zijn. Persoonlijk contact is de basis voor een goede samenwerking. De regio Uden kenmerkt zich door hardwerkende en nuchtere mensen. Daar voel ik mij bij thuis en betrokken!

Lid van Register Belasting Adviseurs (RB) (lidnr.: 18134)

André Carlier

uden@cijferadvies.nl

Ik sta naast je om je te ontzorgen met alle administratieve zaken vanuit een sterke persoonlijke interesse. Bij mij geldt: afspraak is afspraak!

Bezoekadres:
Velmolenweg 52a 5404 LD Uden

Bel direct 06-12095858

Naast boekhouding, ondersteunen wij je ook met:

Bel direct 06-12095858

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.