0342-400639 | info@cijferadvies.nl

Blijf up-to-date met CijferAdvies

Bij CijferAdvies investeren we in parate kennis van zaken. Via de centrale organisatie krijgen de aangesloten leden regelmatig bijscholing aangeboden. Verder plaatsen wij met regelmaat artikelen op onze website.

We hebben hiervoor een vaste plek ingericht. In ons nieuwsblog vind je wekelijks nieuwe informatie over actuele onderwerpen op het gebied van de financiële administratie, fiscaliteiten en andere ondernemersthema’s.

Actuele informatie

Mogelijk ben je in je zoektocht naar inlichtingen via internet op deze pagina terechtgekomen. Het kan ook zijn dat de inhoud van eerdere bulletins verouderd is en artikelen verwijderd zijn. Wil jij meer weten over de meest recente ontwikkelingen of wet- en regelgeving, waarmee je als ondernemer te maken hebt? Voor up-to-date informatie of een gedegen financieel advies benader je rechtstreeks een CijferAdvies-kantoor bij jou in de buurt. Je kunt ook naar de centrale organisatie bellen via telefoonnummer 0342-400639. Wij brengen je graag in contact met een specialist, die je kan helpen met de bedrijfsadministratie of andere issues.

Kennisdelen voor meer inspiratie

Tot slot, wij hechten veel waarde aan kennisdeling. Van elkaar leren en het delen van informatie stimuleert immers samenwerking en inspiratie; niet alleen tussen de aangesloten CijferAdvies-kantoren onderling, ook tussen klanten en onze CijferAdviseurs.

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op het gebied van ondernemen, financiƫle zaken en administratie.