0342-400639 | info@cijferadvies.nl

CijferAdvies verwelkomt nieuw kantoor in Utrecht en nieuw gezicht in Barneveld

Als organisatie mag je best trots zijn op bereikte mijlpalen. Dat is dan ook precies waarom wij dit nieuws graag met jullie delen. Er is een nieuw administratiekantoor in Utrecht en een nieuwe contactpersoon in Barneveld gestart.

Dichtbij de ondernemer

Bij CijferAdvies vinden wij het belangrijk goed bereikbaar te zijn voor de ondernemer. Daarom zitten onze administratiekantoren verspreid door Nederland. Onze boekhouders kunnen op deze manier van dichtbij meedenken. Als ondernemer ben je namelijk continu bezig met je onderneming. Hoe kun je de omzet verbeteren? Op welke kosten kun je besparen? Zijn mijn klanten tevreden? Op het oog simpele vragen, waar je waarschijnlijk graag eens met een adviseur persoonlijk over zou willen sparren. Dat is ook waar CijferAdvies voor staat: persoonlijke aandacht en advies van je CijferAdviseur. We kunnen lang praten over cijfers uit het verleden, maar nog beter is het om samen te kijken naar wat de aandachtspunten voor de toekomst zijn.

Nieuwe boekhouders in Utrecht en Barneveld

We zijn enthousiast om twee nieuwe CijferAdviseurs te feliciteren met hun vestigingen. De vestiging van CijferAdvies in Barneveld wordt geleid door Raymond Haccou. In Utrecht staat boekhouder Abdelhak Aamirach in de startblokken. Ze staan paraat voor het ondersteunen van MKB-ondernemers in de regio en willen graag met jou kennismaken. Als jij binnenkort tijd voor een koffiemomentje hebt, neem dan vooral contact op met Raymond of Abdelhak. Geheel vrijblijvend leren zij graag jou en je onderneming kennen. En dan kan het zomaar over meer dan alleen de boekhouding gaan. Ons motto is immers niet voor niets: “Omdat bij Cijfers advies hoort”.

Meer weten over ons specialistennetwerk en wat zij voor je kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze website of neem direct contact op met een van onze administratiekantoren.

Utrecht

Contactgegevens:
Mail: utrecht@cijferadvies.nl

Tel: 06-24790406

 

Barneveld

Contactgegevens:
Mail: barneveld@cijferadvies.nl

Tel: 0342-400639

 

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.