0342-400639 | info@cijferadvies.nl

Gratis webinar: Het belang van het levenstestament voor de ondernemer

Op woensdag 4 november a.s. organiseert CijferAdvies ‘s middags een webinar over het belang van het levenstestament voor ondernemers. In samenwerking met Maarten Vriens van VPVA Notarissen uit Lunteren vertellen we jou tijdens een online sessie meer over dit onderwerp. Je kunt het op afstand, vanuit je eigen stoel en achter je PC of tablet live volgen.

Ondernemer zijn is vooral hard werken, waarbij de harde realiteit vaak vooruit geschoven wordt. De verantwoordelijkheid voor de bedrijfsvoering, het personeel en het nakomen van afspraken weegt zwaar. Je denkt altijd: ‘mij zal niets overkomen.’ Toch ligt het ongeluk op de loer. Hoe moet het verder, op het moment dat je uitvalt als gevolg van een ongeval of ziekte?

Door het opstellen van een levenstestament bereid je je tijdig voor op onverwachte situaties en regel je zaken ten aanzien van de continuïteit van je onderneming en het verrichten van rechtshandelingen, als je dat door omstandigheden zelf niet kunt.

Klik hier en meld je alvast per e-mail aan. Ken je iemand die dit ook interessant vindt, bijvoorbeeld een klant of goede relatie? Geef dan ook gelijk zijn of haar gegevens door.

Na inschrijving ontvang je een bevestiging en de verdere details met betrekking tot deelname aan het webinar op 4 november. Graag tot dan! 

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.