0342-400639 | info@cijferadvies.nl

Kennis bijeenkomst CijferAdvies 23 februari 2022

Ook bij CijferAdvies volgen we het laatste nieuws rondom Corona op de voet. We zijn behoorlijk enthousiast over de versoepelingen die 25 februari ingaan.

Voor veel ondernemers zal dit goed nieuws zijn en kunnen ze eindelijk weer volledig open. Wij besloten daarom op 23 februari een kennis bijeenkomst in te plannen met onze partners en vestigingen.

Op een prachtige boerderij in Renswoude waar de ooievaar zijn nest legt zijn we bijeengekomen en begonnen we met een kennismaking. Adri is als teamleider aan de slag gegaan in Barneveld. Hij is na een maand erg tevreden over het samenwerken met een jong team dat meedenkt.  

Allebei Verder

De kennisbijeenkomst begon na wat koffie en brownies met een presentatie van Bianca Bijkerk. Bianca is de eigenaar van Allebei Verder. Deze organisatie zet zich in als specialist op het gebied van scheiden als ondernemer. Door ervaring en kennis rondom ondernemen en de fiscale gevolgen van een scheiding als ondernemer onderscheid zij zich van andere mediators. Met name de zorgplicht vanuit de boekhouder wordt hier even goed aangekaart. Bij CijferAdvies nemen wij deze rol serieus en zien we onszelf als financiële huisarts. Je bent mede verantwoordelijk voor de gezondheid rondom de onderneming. Daar hoort de ondernemer zelf ook bij!

Als Associate Partner van CijferAdvies is het mogelijk om met haar in contact te komen via een van onze boekhouders.

Tulpenfonds

Daarnaast hebben we kennisgemaakt met Tulpenfonds dat zich positioneert als het vangnet voor zelfstandigen. De overheid is bezig met nieuwe wetgeving rondom vangnetten, verzekeringen etc. voor zelfstandigen. Weten we wanneer dit gaat gebeuren? Nee niet exact. Toch is Tulpenfonds er op tijd bij met een aantrekkelijk pakket. Misschien was je als ondernemer al bekend met het broodfonds of de AOV. Tulpenfonds weet zichzelf te onderscheiden door anonimiteit, gemak en zekerheid te garanderen. In plaats van de sociale druk rondom een broodfonds of de kosten van een AOV is Tulpenfonds iets toegankelijker. Je schenkt bijvoorbeeld alleen wanneer iemand ook echt daadwerkelijk ziek is. Hierdoor liggen de vaste lasten al een stuk lager. De vaste bijdrage is bijvoorbeeld €10,- en wanneer iemand ziek is betaal je voor een periode meer. Dit is afhankelijk van het gekozen bedrag waarvoor je jezelf verzekerd. Dat zorgt ervoor dat je een behoorlijk solide vangnet hebt, maar wel voor een schappelijk bedrag.

Vrijblijvend kennis maken met CijferAdvies?

De kennisbijeenkomst was er een om niet snel te vergeten. We hebben er dan ook behoorlijk wat moeten missen door corona. Wat we het meeste mistte? De bekende soep met broodjes natuurlijk! Zo werd de dag met nieuwe kennis en een volle buik afgesloten.

Wil je graag meer weten over onze Associate Partners, Tulpenfonds of CijferAdvies. Neem contact op met een boekhouder bij jou in de buurt. Je kunt ook mailen naar a.koppens@cijferadvies.nl of bel naar 0342 - 400639 en vraag naar Adriaan Koppens. Onze lokale kantoren staan voor je klaar!

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op het gebied van ondernemen, financiƫle zaken en administratie.