vacature-boekhouder-of-assistent-accountant-gezocht

Boekhouder of assistent – accountant met ondernemerskwaliteiten

Heb je het gevoel dat jouw werk bestaat uit elke dag hetzelfde doen? Verveling en herhaling ligt bij iedere baan op de loer. Heb jij meer ambitie? Werken en plezier gaan bij ons hand in hand. Gedreven als we zijn, geloven wij in een job waar vrijheid en verantwoordelijk in een mensvriendelijke omgeving tot ongekende resultaten leiden. Niet de cijfers, maar de ondernemer staat bij ons centraal.

Hier doen we de dingen net even anders. We doorbreken patronen en proberen anders te werken dan je gewend bent van een administratiekantoor. Goede resultaten geven goede reviews. En onze resultaten worden beloond met een score van 9,8! Onze klanten variëren van brancheverenigingen, holdings tot aan zzp’ers. We groeien hard, maar missen nog collega’s die met ons het succes willen delen. Door onze open structuur kunnen medewerkers zelfs doorgroeien naar partnerschap in een eigen vestiging. We zoeken iemand die persoonlijk betrokken is, een frisse aanpak heeft en de ruimte pakt om te groeien.

Opgericht

2014

Hoofdkantoor

Lunteren

1.000+

Klanten

Vestigingen

Door heel Nederland

Associate partners

12

Je werk als Assistent Accountant/vestigingsleider

Een blij team met tevreden klanten

CijferAdvies is ooit begonnen als een samenwerkingsverband van zelfstandige kantoren. Inmiddels groeit CijferAdvies Nederland vooral met eigen vestigingen. We hebben een unieke groeiformule waardoor we in staat zijn om een renderend full service administratiekantoor binnen 1 jaar op te zetten.

Het team van jonge professionals in onze vestiging Barneveld/Lunteren kijkt uit naar een bevlogen “jonge” collega die op een inspirerende wijze kennis en kunde combineert met teamspirit.

De klanten zijn zeer divers van het kleinere mkb tot aan grote brancheverenigingen.  Als Assistent-Accountant ben je in de grote regio actief en maak je gebruik van de specialisten in de groep om je klanten optimaal te bedienen.

We zijn “allergisch” voor bla, bla en chagrijn en geloven juist in initiatief en de kracht van positief denken en doen.

Een partnertraject behoort dan ook tot de mogelijkheden.

Klanten vinden het een verademing als ze op bezoek komen en dat is niet alleen vanwege de koffie.

 

Is je interesse al gewekt?

Maak kennis met Mia Koppens

CijferAdvies Nederland

Hetzelfde, maar dan anders

We doen hetzelfde, maar we zijn echt administratiekantoor 2.0. Onze productiestraat werkt optimaal en met onze associate partners beschikken we over alle kennis om ondernemers te adviseren. Niet een boekhoudkundige kijk, maar juist een bedrijfskundige kijk op de cijfers van onze klanten maken het verschil.

Een team van specialisten en collega’s in het land geven een meerwaarde. Persoonlijk betrokken en in partnership maken wij ons sterk voor eerlijke en transparante adviezen.
Zo nemen wij onze verantwoordelijkheid.

Je toekomstige collega's

Als marketeer geniet ik van onze spectaculaire resultaten. Wie kan zeggen dat er iedere week een behoorlijk aantal nieuwe klanten bijkomen. Maar het meest ben ik trots op de reviews van onze klanten. Het organiseren van de kennisbijeenkomsten en events voor de collega’s in het land zijn altijd weer de kers op de taart.
Stefan
Marketing & Communicatie
De sfeer in het team en de vrijheid en verantwoordelijkheid geven mij veel plezier in het werk. Iedere dag start ik met een lekkere kop koffie en een glimlach. Hard werken hoort erbij, maar het klantencontact vind ik echt inspirerend. Daarnaast is er ook ruimte voor wat gezelligheid, waardoor de dag zo voorbij vliegt.

José
Boekhouder
Als ik kom aanfietsen word ik al begroet door de pauwen. Geconcentreerd werken kan ik afwisselen met een frisse neus op het landgoed waar mijn werkplek is. Geen alledaagse omgeving, maar een zegen om iedere dag weer naar toe te gaan. Het enige wat ik nog mis ben jij. Ik ben overigens erg benieuwd wie mijn nieuwe collega wordt.


Romana
Boekhouder
1 %
Samenstel
1 %
Klantcontact
1 %
Management
1 %
Team begeleiding

BNS Crisp

Branchevereniging

BNS Crisp vertegenwoordigd honderden interieur stylisten. Het geven van workshops en ondernemersadviezen aan deze ondernemers zorgt voor een goede ondersteuning voor deze kleine zelfstandige ondernemers.

E-flyboarding

Events

E-Flyboarding laat mensen op een spectaculaire en duurzame manier vliegen over water. De vervuilende waterscooter is ingeruild voor een elektrisch aangedreven systeem. Oud en jong genieten van deze sport

Williams Cocktials

Drinks

De premium cocktails zijn een vernieuwend concept. Ready to drink cocktails worden in Nederland en daarbuiten verkocht aan horecagelegenheden en aan particulieren.
Hebben de ambitie om in Europa toonaangevend te worden.

Sander Jansen

Filmdirector

Succesvol gestart als filmdirector voor het maken van commercials, clips en presentaties. Voor producten, bedrijven en artiesten in Nederland en daarbuiten. Een “one man band” met een groot publiek

Mia Koppens

Directeur – eigenaar CijferAdvies Nederland

Hi, ik ben Mia en directeur-eigenaar van CijferAdvies Nederland. Ik kan je alles vertellen over onze organisatie en deel graag mijn visie ambitie met je.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend kennismaken? Dan kun je me gewoon direct bellen of mailen.

T: 06-46 06 24 15
E: m.koppens@cijferadvies.nl

Nieuws

Nieuws rondom boekhouden en ondernemen

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op
het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.