in

Amsterdam

Over mij
Diensten
Offerte / afspraak maken
Over mij

Welkom bij administratiekantoor Amsterdam!

De eerste stap naar een kennismaking met mij is gezet. Als ondernemer word je naast je administratie en belastingen met allerlei zaken geconfronteerd. In je oriëntatie naar een betrouwbare boekhouder of administratiekantoor ben je nu op deze pagina terecht gekomen.

Misschien is je vraag waarom ondernemers als ZZP’ers, winkeliers, het MKB-bedrijf (EZ, VoF en BV), verenigingen of stichtingen bij mij komen.
Dat is vrijwel altijd, omdat ik zeer proactief adviseer over de cijfers. De boekhouding verzorgen is vooral achteruitkijken. Het is voor mij een uitdaging om met jou als ondernemer mee vooruit te kijken. Daarom is o.a. debiteurenbeheer belangrijk. Dat zorgt voor sneller geld op de bank, maar ook kan ik terugvallen op specialisten op allerlei gebied rondom het ondernemen. Denk daarbij aan fiscale zaken, juridische vraagstukken m.b.t. personeel, salarisadministratie, maar ook aan bedrijfsopvolging.

De basis blijft een goede bedrijfsadministratie. Daar kan ook de btw en VPB-aangifte bij horen, maar ook het opstellen van een gedegen jaarrekening.

Cijferadvies administratiekantoor Amsterdam is gespecialiseerd in boekhoudingen, loonadministratie en fiscale zaken voor het MKB, maar ook ZZP’ers en particulieren zijn bij ons van harte welkom.

Loon of salarisadministratie is een belangrijk onderdeel van mijn werkzaamheden. Snel en secuur de zaken aanleveren met altijd een gedegen advies.

Onze kracht is het persoonlijke contact dat wij onderhouden met onze klanten en wij proberen daarbij een waardevol klankbord te zijn.
Een overzichtelijke administratie is onmisbaar bij de opbouw van een succesvol en financieel solide bedrijf.

Zo besparen wij je tijd en geld, terwijl jij efficiënt kunt ondernemen.  Je kunt o.a. bij CijferAdvies administratiekantoor Amsterdam terecht voor: Administraties, Online boekhouden, Aangiften omzet- en inkomstenbelasting, Salarisadministratie en Belastingadvies, Kascontrole tbv VvE’s.

Administratiekantoor Amsterdam, omdat bij cijfers goed advies hoort

Voor CijferAdvies administratiekantoor is de regio Amsterdam het werkgebied. De meeste van mijn klanten komen uit Amsterdam maar ook uit plaatsen zoals: Uithoorn, Amstelveen, Diemen en de grote regio rondom Amsterdam. Ik ken de mensen, de mentaliteit en spreek de taal.

Voor mij is het belangrijk om als boekhouder of administratiekantoor in de regio Amsterdam snel te kunnen werken en bereikbaar te zijn. Persoonlijk contact is nu eenmaal de basis voor een goede samenwerking. De regio Amsterdam kenmerkt zich door hardwerkende en nuchtere mensen. Daar voel ik mij bij thuis en betrokken!

 

lid van de Register Belasting Adviseurs (lidnr.: 16503).

Diensten

Of het nu gaat om een particuliere aangifte inkomstenbelasting of het verzorgen van de volledige boekhouding voor uw bedrijf: wij kunnen u helpen!

Belastingadvies- en aangifte
Debiteurenbeheer en incasso
Financial- en businesscontrolling
Juridisch advies
Subsidieadvies
Schuldhulpverlening
Salarisadministratie
OndernemerssteunOfferte / afspraak maken


Contactformulier vestiging algemeen


Administratiekantoor Amsterdam

Gaston van Gijn

amsterdam@cijferadvies.nl

Ik sta naast je om je te ontzorgen met alle administratieve zaken vanuit een sterke persoonlijke interesse. Bij mij geldt: afspraak is afspraak!

Bezoekadres:
Leerdamhof 249
1108 BW Amsterdam


Naast boekhouding, ondersteunen wij je ook met:

Belastingadvies & aangifte

Optimaal de meest actuele fiscale regeling kunnen toepassen, zodat je nooit teveel betaalt. >>

Schuldhulpverlening

Als het water je aan de lippen staat, kunnen wij helpen om je onderneming weer toekomst te geven. >>

Subsidiescan

Laat jij geen (Europese) subsidiegelden liggen? Wij kunnen een gratis scan voor je doen! >>

Debiteurenbeheer & incasso

Het snel, strategisch en zéér succesvol innen van uitstaande vorderingen. >>

Juridisch advies

Van het opstellen van overeenkomsten tot ondersteuning bij geschillen. >>

Salarisadministratie

Salarisverwerking, aangiften en een degelijke rapportage per werknemer. >>

Actueel nieuws van onze weblog

belastingschulden

Einde aan automatische vordering kleine belastingschulden

Er komt nog dit jaar een einde aan het toepassen van overheidsvorderingen door de Belastingdienst bij mensen met problematische schulden. Momenteel vormt deze wijze van invordering, waarbij de Belastingdienst automatisch bedragen tot € 500 mag afschrijven van de rekening van een belastingschuldige, een groot probleem voor mensen met schulden. Zij kunnen hierdoor te weinig geld…
Verder lezen...
financieringsregeling

Drie financieringsregelingen met vijf jaar verlengd

Het Innovatiekrediet, de Seed Capital-regeling en de Vroegefasefinanciering worden met vijf jaar verlengd. Deze regelingen zijn bedoeld voor het mkb en start-ups die geld zoeken voor innovatie en groei, en op geen andere manier toegang kunnen krijgen tot financiering. In haar brief aan de Tweede Kamer deelde staatssecretaris Keijzer van Economische Zaken en Klimaat mee…
Verder lezen...

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws
op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.

Something went wrong. Please check your entries and try again.