in

Barneveld

Welkom bij administratiekantoor Barneveld!

De eerste stap naar een kennismaking met mij is gezet. Als ondernemer word je naast je administratie en belastingen met allerlei zaken geconfronteerd. In je oriëntatie naar een betrouwbare boekhouder of administratiekantoor ben je nu op deze pagina van administratiekantoor Barneveld CijferAdvies terecht gekomen.

Misschien is je vraag waarom ondernemers als zzp’er, winkeliers, klein MKB-bedrijf, BV, vereniging of stichting bij mij komen.
Dat is vrijwel altijd omdat ik zeer proactief adviseer over de cijfers. De boekhouding verzorgen is vooral achteruitkijken. Het is voor mij een uitdaging om met jou als ondernemer mee vooruit te kijken. Daarom is o.a. debiteurenbeheer belangrijk. Dat zorgt voor sneller geld op de bank, maar ook kan ik terugvallen op specialisten op allerlei gebied rondom het ondernemen. Denk daarbij aan fiscale zaken, juridische vraagstukken m.b.t. personeel, salarisadministratie, maar ook aan bedrijfsopvolging.

De basis blijft een goede bedrijfsadministratie. Daar kan ook de btw en VPB-aangifte bij horen, maar ook het opstellen van een gedegen jaarrekening.

CijferAdvies administratiekantoor Barneveld is gespecialiseerd in boekhoudingen, loonadministratie en fiscale zaken voor ‘kleine’ zelfstandigen. Wij nemen de zorg volledig uit handen, zodat u zelf focus kunt houden op het werk, met daarbij de zekerheid dat de administratie goed geregeld is.

U kunt zelf kiezen welke werkzaamheden u uit handen wilt geven. Wanneer u starter bent, ondersteunen wij u graag bij het maken van een ondernemingsplan.

Ook voor de wat grotere onderneming hebben wij de kennis en ervaring in huis om de volledige bedrijfsadministratie te voeren. Deze bedrijven bieden we veelal z.g. urenbundels aan. We bespreken samen met u welke werkzaamheden wij gaan uitvoeren en bepalen vervolgens samen het aantal uren die we hiervoor maandelijks in rekening brengen.

Daarnaast kunnen ook particulieren, instellingen en verenigingen bij ons terecht. Wij verzorgen de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting en andere administratieve zaken, zoals de aanvraag van verschillende toeslagen e.d.

Administratiekantoor Barneveld, omdat bij cijfers goed advies hoort

Voor CijferAdvies administratiekantoor is de regio Barneveld het werkgebied. De meeste van mijn klanten komen uit plaatsen zoals: Barneveld, Voorthuizen en Lunteren. Ik ken de mensen, de mentaliteit en spreek de taal.

Voor mij is het belangrijk om als boekhouder of administratiekantoor in de regio Barneveld snel te kunnen werken en bereikbaar te zijn. Persoonlijk contact is nu eenmaal de basis voor een goede samenwerking. De regio Barneveld kenmerkt zich door hardwerkende en nuchtere mensen. Daar voel ik mij bij thuis en betrokken!

Of het nu gaat om een particuliere aangifte inkomstenbelasting of het verzorgen van de volledige boekhouding voor uw bedrijf: wij kunnen u helpen!

Belastingadvies- en aangifte
Debiteurenbeheer en incasso
Financial- en businesscontrolling
Juridisch advies
Subsidieadvies
Schuldhulpverlening
Salarisadministratie
Ondernemerssteunadministratiekantoor Barneveld

Hans van der Maten

barneveld@cijferadvies.nl

Ik sta naast je om je te ontzorgen met alle administratieve zaken vanuit een sterke persoonlijke interesse. Bij mij geldt: afspraak is afspraak!

Bezoekadres:
Wethouder Zandbergenlaan 25
3771 KT Barneveld


Formulier invullen

Contactformulier vestiging Barneveld

Naast boekhouding, ondersteunen wij je ook met:

Belastingadvies & aangifte

Optimaal de meest actuele fiscale regeling kunnen toepassen, zodat je nooit teveel betaalt. >>

Schuldhulpverlening

Als het water je aan de lippen staat, kunnen wij helpen om je onderneming weer toekomst te geven. >>

Subsidiescan

Laat jij geen (Europese) subsidiegelden liggen? Wij kunnen een gratis scan voor je doen! >>

Debiteurenbeheer & incasso

Het snel, strategisch en zéér succesvol innen van uitstaande vorderingen. >>

Juridisch advies

Van het opstellen van overeenkomsten tot ondersteuning bij geschillen. >>

Salarisadministratie

Salarisverwerking, aangiften en een degelijke rapportage per werknemer. >>

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws
op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.

Something went wrong. Please check your entries and try again.