in

Berkel en Rodenrijs

Welkom bij administratiekantoor Berkel en Rodenrijs!

De eerste stap naar een kennismaking met mij is gezet. Als ondernemer word je naast je administratie en belastingen met allerlei zaken geconfronteerd. In je oriëntatie naar een betrouwbare boekhouder of administratiekantoor ben je nu op deze pagina terecht gekomen.

Misschien is je vraag waarom ondernemers als zzp’er, winkeliers, klein MKB-bedrijf, BV, vereniging of stichting bij mij komen.
Dat is vrijwel altijd omdat ik zeer proactief adviseer over de cijfers. De boekhouding verzorgen is vooral achteruitkijken. Het is voor mij een uitdaging om met jou als ondernemer mee vooruit te kijken. Daarom is debiteurenbeheer belangrijk. Dat zorgt voor sneller geld op de bank, maar ook kan ik terugvallen op specialisten op allerlei gebied rondom het ondernemen. Denk daarbij aan fiscale zaken, juridische vraagstukken m.b.t. personeel, salarisadministratie, maar ook aan bedrijfsopvolging.

De basis blijft een goede bedrijfsadministratie. Daar kan ook de btw en VPB-aangifte bij horen, maar ook het opstellen van een gedegen jaarrekening.

CijferAdvies Berkel en Rodenrijs administratiekantoor is dé administratief partner en adviseur in de regio Berkel en Rodenrijs, als het gaat om de fiscale en administratieve zorg. Met ruime ervaring op het gebied van boekhouding, kostenbewaking en budgettering kan ik je goed van dienst zijn. Ook kan ik je als ervaren business controller helpen met zaken die minder vaak voorkomen, zoals: subsidieaanvragen of bedrijfsovername.

Graag help en adviseer ik je persoonlijk met alle praktische zaken. Van mij mag je een proactieve en flexibele houding verwachten, vanuit een sterke en persoonlijke betrokkenheid bij jou als ondernemer.

Ik ontzorg je als ondernemer, zodat je meer tijd hebt om te ondernemen.

Administratiekantoor Berkel en Rodenrijs, omdat bij cijfers goed advies hoort

Voor mij is de regio Lansingerland het werkgebied. De meeste van mijn klanten komen uit: Lansingerland, Rotterdam, Nootdorp, Pijnacker, Delft en Schiedam. Ik ken de mensen, de mentaliteit en spreek de taal.

Voor mij is het belangrijk om als boekhouder of administratiekantoor snel te kunnen werken en bereikbaar te zijn. Persoonlijk contact is de basis voor een goede samenwerking. De regio Lansingerland kenmerkt zich door hardwerkende en nuchtere mensen. Daar voel ik mij bij thuis en betrokken!

 

Of het nu gaat om een particuliere aangifte inkomstenbelasting of het verzorgen van de volledige boekhouding voor uw bedrijf: wij kunnen u helpen!

Belastingadvies- en aangifte
Debiteurenbeheer en incasso
Financial- en businesscontrolling
Juridisch advies
Subsidieadvies
Schuldhulpverlening
Salarisadministratie
OndernemerssteunAdministratiekantoor Berkel en Rodenrijs

Linda van Oosten

berkelenrodenrijs@cijferadvies.nl

Ik sta naast je om je te ontzorgen met alle administratieve zaken vanuit een sterke persoonlijke interesse. Bij mij geldt: afspraak is afspraak!

Bezoekadres:
Industrieweg 82 D
2651 BD Berkel en Rodenrijs


Formulier invullen

Contactformulier vestiging Berkel en Rodenrijs

Naast boekhouding, ondersteunen wij je ook met:

Belastingadvies & aangifte

Optimaal de meest actuele fiscale regeling kunnen toepassen, zodat je nooit teveel betaalt. >>

Schuldhulpverlening

Als het water je aan de lippen staat, kunnen wij helpen om je onderneming weer toekomst te geven. >>

Subsidiescan

Laat jij geen (Europese) subsidiegelden liggen? Wij kunnen een gratis scan voor je doen! >>

Debiteurenbeheer & incasso

Het snel, strategisch en zéér succesvol innen van uitstaande vorderingen. >>

Juridisch advies

Van het opstellen van overeenkomsten tot ondersteuning bij geschillen. >>

Salarisadministratie

Salarisverwerking, aangiften en een degelijke rapportage per werknemer. >>

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws
op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.

Something went wrong. Please check your entries and try again.