in

Liessel - Deurne

Over mij
Diensten
Offerte / afspraak maken
Over mij

Welkom bij administratiekantoor Deurne – Liessel!

De eerste stap naar een kennismaking met mij is gezet. Als ondernemer word je naast je administratie en belastingen met allerlei zaken geconfronteerd. In je oriëntatie naar een betrouwbare boekhouder of administratiekantoor ben je nu op deze pagina van CijferAdvies administratiekantoor Deurne – Liessel terecht gekomen.

Misschien is je vraag waarom ondernemers als zzp’er, winkeliers, klein MKB-bedrijf, BV, vereniging of stichting bij mij komen.
Dat is vrijwel altijd omdat ik zeer proactief adviseer over de cijfers. De boekhouding verzorgen is vooral achteruitkijken. Het is voor mij een uitdaging om met jou als ondernemer mee vooruit te kijken. Daarom is debiteurenbeheer belangrijk. Dat zorgt voor sneller geld op de bank, maar ook kan ik terugvallen op specialisten op allerlei gebied rondom het ondernemen. Denk daarbij aan fiscale zaken, juridische vraagstukken m.b.t. personeel, salarisadministratie, maar ook aan bedrijfsopvolging.

De basis blijft een goede bedrijfsadministratie. Daar kan ook de btw en VPB-aangifte bij horen, maar ook het opstellen van een gedegen jaarrekening.

Als ondernemer wil je snel inzicht in jouw financiële resultaten. Je wilt een bedrijfsadministratie die op jouw wensen en behoeften is afgestemd en daarbij de juiste stuurinformatie geeft op het juiste moment. Daarnaast wil je een business partner die met je meedenkt, die je helpt, die kansen ziet maar ook bedreigingen. Dit zijn dé ingrediënten voor groei, stabiliteit en zekerheid. CijferAdvies Deurne administratiekantoor helpt je op weg.

Naast reguliere werkzaamheden zoals het opstellen van de jaarrekening en aangiftes omzetbelasting, kun je bij mij ook terecht voor belastingadvies en andere financiële vraagstukken. Zo kan een liquiditeitsbegroting en investeringsbegroting helpen om toekomstige inkomsten en uitgaven te monitoren. Heb je vragen over de inkomsten- of vennootschapsbelasting, de omzetbelasting of andere belastingsoorten? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Als startende ondernemer komen er dikwijls veel zaken op je af waarmee je nooit eerder in aanraking bent geweest. Laat je niet onaangenaam verrassen en neem een deskundige in de hand.

Administratiekantoor Deurne – Liessel, omdat bij cijfers goed advies hoort.

Voor mij is de regio Deurne het werkgebied. De meeste van mijn klanten komen uit plaatsen zoals: Liessel, Bakel en Helmond. Ik ken de mensen, de mentaliteit en spreek de taal.

Voor mij is het belangrijk om als boekhouder of administratiekantoor snel te kunnen werken en bereikbaar te zijn. Persoonlijk contact is de basis voor een goede samenwerking. De regio Deurne kenmerkt zich door hardwerkende en nuchtere mensen. Daar voel ik mij bij thuis en betrokken!

Diensten

Of het nu gaat om een particuliere aangifte inkomstenbelasting of het verzorgen van de volledige boekhouding voor uw bedrijf: wij kunnen u helpen!

Belastingadvies- en aangifte
Debiteurenbeheer en incasso
Financial- en businesscontrolling
Juridisch advies
Subsidieadvies
Schuldhulpverlening
Salarisadministratie
OndernemerssteunOfferte / afspraak maken


Contactformulier vestiging algemeen


Administratiekantoor Deurne - Liessel

Mark Janssen

deurne@cijferadvies.nl

Ik sta naast je om je te ontzorgen met alle administratieve zaken vanuit een sterke persoonlijke interesse. Bij mij geldt: afspraak is afspraak!

Bezoekadres:
Sint Hubertusstraat 24
5757BR Liessel - Deurne

Naast boekhouding, ondersteunen wij je ook met:

Belastingadvies & aangifte

Optimaal de meest actuele fiscale regeling kunnen toepassen, zodat je nooit teveel betaalt. >>

Schuldhulpverlening

Als het water je aan de lippen staat, kunnen wij helpen om je onderneming weer toekomst te geven. >>

Subsidiescan

Laat jij geen (Europese) subsidiegelden liggen? Wij kunnen een gratis scan voor je doen! >>

Debiteurenbeheer & incasso

Het snel, strategisch en zéér succesvol innen van uitstaande vorderingen. >>

Juridisch advies

Van het opstellen van overeenkomsten tot ondersteuning bij geschillen. >>

Salarisadministratie

Salarisverwerking, aangiften en een degelijke rapportage per werknemer. >>

Actueel nieuws van onze weblog

bijtelling

Bijtelling duurdere elektrische auto naar 22%

Per 1 januari 2019 gaat de bijtelling van 22% ook gelden voor elektrische auto’s met een catalogusprijs van meer dan € 50.000. Organisaties krijgen volgend jaar dus te maken met een bijtelling van 4% voor elektrische auto’s tot € 50.000 en 22% voor duurdere elektrische auto’s voor zover de grondslag boven de € 50.000 uitkomt.…
Verder lezen...
BTW-tarief

Lage BTW-tarief van 6% gaat omhoog naar 9%

Het kabinet wil het lage BTW-tarief van 6% per 1 januari 2019 verhogen naar 9% zo blijkt uit het Belastingplan 2019. Op die manier komt er ruimte om de belastingen op inkomen te verlagen. Het belasten van consumptie is namelijk stabieler en heeft minder verstorende effecten dan de belasting op arbeid. Om de uitvoering van…
Verder lezen...

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws
op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.

Something went wrong. Please check your entries and try again.