in

Drachten

Over mij
Diensten
Offerte / afspraak maken
Over mij

Welkom op de pagina van administratiekantoor Drachten!

De eerste stap naar een kennismaking met ons is gezet. Als ondernemer word je naast je administratie en belastingen met allerlei zaken geconfronteerd. In je oriëntatie naar een betrouwbare boekhouder of administratiekantoor ben je nu op deze pagina terecht gekomen.

Misschien is je vraag waarom ondernemers als zzp’er, winkeliers, klein MKB-bedrijf, BV, vereniging of stichting bij ons komen.
Dat is vrijwel altijd omdat wij zeer proactief adviseren over de cijfers. De boekhouding verzorgen is vooral achteruitkijken. Het is voor ons een uitdaging om met jou als ondernemer mee vooruit te kijken. Daarom is debiteurenbeheer belangrijk. Dat zorgt voor sneller geld op de bank, maar ook kunnen wij terugvallen op specialisten op allerlei gebied rondom het ondernemen. Denk daarbij aan fiscale zaken, juridische vraagstukken m.b.t. personeel, salarisadministratie, maar ook aan bedrijfsopvolging.

De basis blijft een goede bedrijfsadministratie. Daar kan ook de btw en VPB-aangifte bij horen, maar ook het opstellen van een gedegen jaarrekening.

CijferAdvies administratiekantoor Drachten is dé administratief partner en adviseur in de regio Drachten. Gespecialiseerd in het voeren van administraties voor bedrijven uit het midden-en kleinbedrijf. Kwaliteit, openheid, vertrouwen en een persoonlijke relatie staan hoog in het vaandel bij ons. Je kunt met al je vragen op administratief gebied bij ons terecht.

Naast het verzorgen van de administratie, staan wij graag klaar met persoonlijk advies over bedrijfsvoering, resultaten en de te maken keuzes.

De administratieve zorg nemen wij volledig uit handen, zodat je zelf de focus kunt houden op het werk, met daarbij de zekerheid dat de administratie goed geregeld is.

Durk en Rudolf Koster van CijferAdvies administratiekantoor Drachten zijn ook werkzaam onder de naam Koster Administraties http://www.kosteradministraties.nl.

Administratiekantoor Drachten, omdat bij cijfers goed advies hoort.

Voor ons is de regio Oost Friesland en de grote steden Leeuwarden, Sneek en Heerenveen het werkgebied. De meeste van onze klanten komen uit plaatsen zoals Drachten, Beetsterzwaag, Boornbergum, Rottevalle en Wijnjewoude.

Wij kennen de mensen, de mentaliteit en spreken en verstaan de taal. Ook Fries!

Voor ons is het belangrijk om als boekhouder of administratiekantoor snel te kunnen werken en bereikbaar te zijn. Persoonlijk contact is de basis voor een goede samenwerking. De regio Drachten kenmerkt zich door hardwerkende en nuchtere mensen. Daar voelen wij ons bij thuis en betrokken!

Diensten

Of het nu gaat om een particuliere aangifte inkomstenbelasting of het verzorgen van de volledige boekhouding voor uw bedrijf: wij kunnen u helpen!

Belastingadvies- en aangifte
Debiteurenbeheer en incasso
Financial- en businesscontrolling
Juridisch advies
Subsidieadvies
Schuldhulpverlening
Salarisadministratie
OndernemerssteunOfferte / afspraak maken


Contactformulier vestiging algemeen


Administratiekantoor Drachten

Durk Koster

drachten@cijferadvies.nl

Ik sta naast je om je te ontzorgen met alle administratieve zaken vanuit een sterke persoonlijke interesse. Bij mij geldt: afspraak is afspraak!

Bezoekadres:
Zuiderdwarsvaart 13
9203 HV Drachten


Naast boekhouding, ondersteunen wij je ook met:

Belastingadvies & aangifte

Optimaal de meest actuele fiscale regeling kunnen toepassen, zodat je nooit teveel betaalt. >>

Schuldhulpverlening

Als het water je aan de lippen staat, kunnen wij helpen om je onderneming weer toekomst te geven. >>

Subsidiescan

Laat jij geen (Europese) subsidiegelden liggen? Wij kunnen een gratis scan voor je doen! >>

Debiteurenbeheer & incasso

Het snel, strategisch en zéér succesvol innen van uitstaande vorderingen. >>

Juridisch advies

Van het opstellen van overeenkomsten tot ondersteuning bij geschillen. >>

Salarisadministratie

Salarisverwerking, aangiften en een degelijke rapportage per werknemer. >>

Actueel nieuws van onze weblog

Effectieve werkplanning

Analyseer taken voor een effectieve werkplanning

Een flexibele planning vraagt van u dat u goed kunt plannen en organiseren. Degenen die dit van nature niet zo goed kunnen, lopen het risico in de knoop te komen met hun werkplanning. Door taken te analyseren, weet u wat echt belangrijk is om te doen in een week. Voor organisaties is het belangrijk om…
Verder lezen...
dubbele boete

Dubbele boete voor hetzelfde BTW-bedrag mag van rechter

Als een onderneming niet uit eigen initiatief een suppletie-aangifte voor de BTW doet kan de Belastingdienst twee boetes aan die onderneming opleggen. Eentje voor het niet uit eigen beweging doen van de suppletie-aangifte en de andere voor het niet (tijdig) betalen van de BTW. Dat het hier om één te betalen BTW-bedrag gaat maakt dit…
Verder lezen...

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws
op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.

Something went wrong. Please check your entries and try again.