in

Drachten

Over mij
Diensten
Offerte / afspraak maken
Over mij

Welkom!

De eerste stap naar een kennismaking met ons is gezet. Als ondernemer word je naast je administratie en belastingen met allerlei zaken geconfronteerd. In je oriëntatie naar een betrouwbare boekhouder of administratiekantoor ben je nu op deze pagina terecht gekomen.

Misschien is je vraag waarom ondernemers als zzp’er, winkeliers, klein MKB-bedrijf, BV, vereniging of stichting bij ons komen.
Dat is vrijwel altijd omdat wij zeer proactief adviseren over de cijfers. De boekhouding verzorgen is vooral achteruitkijken. Het is voor ons een uitdaging om met jou als ondernemer mee vooruit te kijken. Daarom is debiteurenbeheer belangrijk. Dat zorgt voor sneller geld op de bank, maar ook kunnen wij terugvallen op specialisten op allerlei gebied rondom het ondernemen. Denk daarbij aan fiscale zaken, juridische vraagstukken m.b.t. personeel, salarisadministratie, maar ook aan bedrijfsopvolging.

De basis blijft een goede bedrijfsadministratie. Daar kan ook de btw en VPB-aangifte bij horen, maar ook het opstellen van een gedegen jaarrekening.

CijferAdvies administratiekantoor Drachten is dé administratief partner en adviseur in de regio Drachten. Gespecialiseerd in het voeren van administraties voor bedrijven uit het midden-en kleinbedrijf. Kwaliteit, openheid, vertrouwen en een persoonlijke relatie staan hoog in het vaandel bij ons. Je kunt met al je vragen op administratief gebied bij ons terecht.

Naast het verzorgen van de administratie, staan wij graag klaar met persoonlijk advies over bedrijfsvoering, resultaten en de te maken keuzes.

De administratieve zorg nemen wij volledig uit handen, zodat je zelf de focus kunt houden op het werk, met daarbij de zekerheid dat de administratie goed geregeld is.

Durk en Rudolf Koster van CijferAdvies administratiekantoor Drachten zijn ook werkzaam onder de naam Koster Administraties (http://www.kosteradministraties.nl).

Dicht bij de klant

Voor ons is de regio Oost Friesland en de grote steden Leeuwarden, Sneek en Heerenveen het werkgebied. De meeste van onze klanten komen uit plaatsen zoals Drachten, Beetsterzwaag, Boornbergum, Rottevalle en Wijnjewoude.

Wij kennen de mensen, de mentaliteit en spreken en verstaan de taal. Ook Fries!

Voor ons is het belangrijk om als boekhouder of administratiekantoor snel te kunnen werken en bereikbaar te zijn. Persoonlijk contact is de basis voor een goede samenwerking. De regio Drachten kenmerkt zich door hardwerkende en nuchter mensen. Daar voelen wij ons bij thuis en betrokken!

Diensten

Of het nu gaat om een particuliere aangifte inkomstenbelasting of het verzorgen van de volledige boekhouding voor uw bedrijf: wij kunnen u helpen!

Belastingadvies- en aangifte
Debiteurenbeheer en incasso
Financial- en businesscontrolling
Juridisch advies
Subsidieadvies
Schuldhulpverlening
Salarisadministratie
Ondernemerssteun


Offerte / afspraak maken


Contactformulier vestiging algemeen


Administratiekantoor Drachten

Durk Koster

drachten@cijferadvies.nl

Ik sta naast je om je te ontzorgen met alle administratieve zaken vanuit een sterke persoonlijke interesse. Bij mij geldt: afspraak is afspraak!

Bezoekadres:
Zuiderdwarsvaart 13
9203 HV Drachten

Naast boekhouding, ondersteunen wij je ook met:

Belastingadvies & aangifte

Optimaal de meest actuele fiscale regeling kunnen toepassen, zodat je nooit teveel betaalt. >>

Schuldhulpverlening

Als het water je aan de lippen staat, kunnen wij helpen om je onderneming weer toekomst te geven. >>

Subsidiescan

Laat jij geen (Europese) subsidiegelden liggen? Wij kunnen een gratis scan voor je doen! >>

Debiteurenbeheer & incasso

Het snel, strategisch en zéér succesvol innen van uitstaande vorderingen. >>

Juridisch advies

Van het opstellen van overeenkomsten tot ondersteuning bij geschillen. >>

Salarisadministratie

Salarisverwerking, aangiften en een degelijke rapportage per werknemer. >>

Actueel nieuws van onze weblog

Hoge Raad

Hoge Raad keurt beperking verliesverrekening goed

Bij het schrappen van belastingvoordelen moet de wetgever altijd opletten dat er geen individuele belangen in de knel komen. In dat licht moest de Hoge Raad zich onlangs uitspreken over de beperking van de verliesverrekening in de inkomstenbelasting. En die kan prima door de beugel, oordeelt het rechtscollege. De man in deze zaak had een…

Verder lezen...
Autoriteit

Autoriteit twijfelt of delen gegevens KvK aan AVG voldoet

De Autoriteit Persoonsgegevens vermoedt dat de Kamer van Koophandel de privacywet overtreedt, omdat zij adverteerders inzage geeft in het handelsregister. De organisaties gaan daarover in gesprek. Organisaties zijn verplicht om zich in te schrijven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (tool). Dat heeft tot gevolg dat (ook) de privégegevens makkelijk vindbaar zijn. Op internet,…

Verder lezen...

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws
op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.

Something went wrong. Please check your entries and try again.