in

Tinte

Over mij
Diensten
Offerte / afspraak maken
Over mij

Ben je op zoek naar een persoonlijk en betrokken administratiekantoor in de regio Brielle, Westvoorne en omgeving? Kies dan voor: Cijferadvies administratiekantoor Voorne Putten. 

Natuurlijk weet je dat je administratie op orde moet zijn, maar je hebt andere belangrijke dingen te doen, en dat ben ik helemaal met je eens! Jij moet doen waar jij goed in bent en alle administratieve rompslomp gewoon lekker aan mij over laten. Betrokken zijn bij jouw bedrijf zorgt voor een effectieve samenwerking.

Ik zal me eerst even voorstellen: Ik ben Erna Zoethout-Luijendijk en ik heb jarenlange ervaring in de financiële sector, o.a. als medewerkster bij een bank, waar het vanzelfsprekend is om vertrouwelijk met informatie om te gaan en als financieel coördinator, o.a. verantwoordelijk voor inrichting processen, coördineren van software, het o zo belangrijke voorraadbeheer en het debiteurenbeheer niet vergeten, net zo belangrijk!

Wat kun je aan mij overlaten? De boekhouding, de belastingaangiften, facturatie, debiteurenbeheer, voorraadbeheer, de inrichting van je bedrijfsvoering; helpen met opstarten van je onderneming. Regelmatige rapportages zodat je steeds up to date blijft. Je kunt ook een gedeelte zelf doen terwijl ik controleer en de overige zaken voor jou regel. En nog veel meer, je kiest zelf welk pakket bij jouw situatie past!

Graag denk ik met je mee over hoe je jouw bedrijf over een paar jaar wilt hebben. Er is echter wel een voorwaarde… je moet wel tegen ongevraagd advies kunnen!

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op met administratiekantoor Voorne Putten! Ik kom graag bij je langs, maar je bent natuurlijk ook altijd bij mij welkom! De koffie staat klaar!

Met vriendelijke groet,

Erna Zoethout – Luijendijk

Diensten

Of het nu gaat om een particuliere aangifte inkomstenbelasting of het verzorgen van de volledige boekhouding voor uw bedrijf: wij kunnen u helpen!

Belastingadvies- en aangifte
Debiteurenbeheer en incasso
Financial- en businesscontrolling
Juridisch advies
Subsidieadvies
Schuldhulpverlening
Salarisadministratie
Ondernemerssteun


Offerte / afspraak maken


Contactformulier vestiging algemeen


erna-voorne-putten-cijferadvies

Erna Zoethout- Luijendijk

voorneputten@cijferadvies.nl

Ik sta naast je om je te ontzorgen met alle administratieve zaken vanuit een sterke persoonlijke interesse. Bij mij geldt: afspraak is afspraak!

Bezoekadres:
Ruigendijk 5a
3234LC Tinte

Naast boekhouding, ondersteunen wij je ook met:

Belastingadvies & aangifte

Optimaal de meest actuele fiscale regeling kunnen toepassen, zodat je nooit teveel betaalt. >>

Schuldhulpverlening

Als het water je aan de lippen staat, kunnen wij helpen om je onderneming weer toekomst te geven. >>

Subsidiescan

Laat jij geen (Europese) subsidiegelden liggen? Wij kunnen een gratis scan voor je doen! >>

Debiteurenbeheer & incasso

Het snel, strategisch en zéér succesvol innen van uitstaande vorderingen. >>

Juridisch advies

Van het opstellen van overeenkomsten tot ondersteuning bij geschillen. >>

Salarisadministratie

Salarisverwerking, aangiften en een degelijke rapportage per werknemer. >>

Actueel nieuws van onze weblog

Hoge Raad

Hoge Raad keurt beperking verliesverrekening goed

Bij het schrappen van belastingvoordelen moet de wetgever altijd opletten dat er geen individuele belangen in de knel komen. In dat licht moest de Hoge Raad zich onlangs uitspreken over de beperking van de verliesverrekening in de inkomstenbelasting. En die kan prima door de beugel, oordeelt het rechtscollege. De man in deze zaak had een…

Verder lezen...
Autoriteit

Autoriteit twijfelt of delen gegevens KvK aan AVG voldoet

De Autoriteit Persoonsgegevens vermoedt dat de Kamer van Koophandel de privacywet overtreedt, omdat zij adverteerders inzage geeft in het handelsregister. De organisaties gaan daarover in gesprek. Organisaties zijn verplicht om zich in te schrijven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (tool). Dat heeft tot gevolg dat (ook) de privégegevens makkelijk vindbaar zijn. Op internet,…

Verder lezen...

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws
op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.

Something went wrong. Please check your entries and try again.