in

Zoetermeer

Over mij
Diensten
Offerte / afspraak maken
Over mij

Welkom bij administratiekantoor Zoetermeer!

De eerste stap naar een kennismaking met mij is gezet. Als ondernemer word je naast jouw administratie en belastingen met allerlei zaken geconfronteerd. In jouw zoektocht naar een betrouwbare boekhouderof deskundig administratiekantoor ben je nu op deze pagina terecht gekomen.

Misschien is je vraag waarom ondernemers binnen het MKB (midden- en kleinbedrijf), en dan moet je denken aan de winkelier, zzp’er, vereniging, stichting (ANBI), BV en de personenvennootschap zoals VOF of CV, bij mij komen.
Dat is vrijwel altijd omdat ik proactief adviseer over de cijfers. De boekhouding verzorgen is vooral achteruit kijken. Het is voor mij een uitdaging om met jou als ondernemer mee te denken en vooruit te kijken. Daar hoort in elk geval een goed debiteurenbeheer bij. Dat zorgt dat het geld sneller op de bank beschikbaar is. Ook kun je bij mij terecht voor het opstellen van de jaarrekening en de salarisadministratie van jouw werknemers.  CijferAdvies heeft een netwerk van specialisten op allerlei gebied rondom het ondernemen. Denk daarbij aan fiscale zaken, juridische vraagstukken, bijvoorbeeld i.v.m. personeel,  maar ook aan bedrijfsopvolging, schuldsanering, subsidies.

De basis blijft een goede bedrijfsadministratie. Dat zorgt ervoor dat een eventuele aangifte BTW (omzetbelasting) en VPB (vennootschapsbelasting) op de juiste wijze gedaan kan worden.

CijferAdvies Administratiekantoor Zoetermeer is een betrouwbare partner voor boekhoudingen, loonadministraties en fiscale zaken voor het kleinere MKB-bedrijf, maar ook ZZP’ers en particulieren zijn van harte welkom.

Door de administratie juist, tijdig en volledig te voeren is er periodiek een actueel beeld van de financiële positie van jouw onderneming. Dan kan er niet alleen naar de cijfers gekeken worden, maar ook naar het verhaal achter de cijfers. CijferAdvies geeft advies waar je als ondernemer wat mee kunt. Ook volgen wij voor jou fiscale en andere wettelijke ontwikkelingen, zodat adviespunten worden gesignaleerd.

De administratieve, juridische en fiscale zorg wordt volledig uit handen genomen, zodat jij je kunt focussen op datgene waar jij goed in bent, met daarbij de zekerheid dat de administratie, de juridische en de fiscale zaken goed geregeld zijn.

Administratiekantoor Zoetermeer, omdat bij cijfers goed advies hoort

Voor mij is de regio Zoetermeer het werkgebied. De meeste van mijn klanten komen uit diverse nabij gelegen plaatsen zoals Den Haag, Nootdorp, Voorburg, Leidschendam en uiteraard Zoetermeer. Ik ken de mensen, de mentaliteit en spreek de taal.

Voor mij is het belangrijk om als boekhouder of administratiekantoor snel en foutloos mogelijk te kunnen werken en goed bereikbaar te zijn. Persoonlijk contact is de basis voor een goede samenwerking. De regio Zoetermeer kenmerkt zich door hardwerkende en nuchtere mensen. Daar voel ik mij bij thuis en betrokken!

Diensten

Of het nu gaat om een particuliere aangifte inkomstenbelasting of het verzorgen van de volledige boekhouding voor uw bedrijf: wij kunnen u helpen!

Belastingadvies- en aangifte
Debiteurenbeheer en incasso
Financial- en businesscontrolling
Juridisch advies
Subsidieadvies
Schuldhulpverlening
Salarisadministratie
OndernemerssteunOfferte / afspraak maken


Contactformulier vestiging algemeen


Administratiekantoor Zwijndrecht

Paul Vermeul

zoetermeer@cijferadvies.nl

Ik sta naast je om je te ontzorgen met alle administratieve zaken vanuit een sterke persoonlijke interesse. Bij mij geldt: afspraak is afspraak!

Bezoekadres:
Oranjelaan 6
2712 GD Zoetermeer

Naast boekhouding, ondersteunen wij je ook met:

Belastingadvies & aangifte

Optimaal de meest actuele fiscale regeling kunnen toepassen, zodat je nooit teveel betaalt. >>

Schuldhulpverlening

Als het water je aan de lippen staat, kunnen wij helpen om je onderneming weer toekomst te geven. >>

Subsidiescan

Laat jij geen (Europese) subsidiegelden liggen? Wij kunnen een gratis scan voor je doen! >>

Debiteurenbeheer & incasso

Het snel, strategisch en zéér succesvol innen van uitstaande vorderingen. >>

Juridisch advies

Van het opstellen van overeenkomsten tot ondersteuning bij geschillen. >>

Salarisadministratie

Salarisverwerking, aangiften en een degelijke rapportage per werknemer. >>

Actueel nieuws van onze weblog

bijtelling

Bijtelling duurdere elektrische auto naar 22%

Per 1 januari 2019 gaat de bijtelling van 22% ook gelden voor elektrische auto’s met een catalogusprijs van meer dan € 50.000. Organisaties krijgen volgend jaar dus te maken met een bijtelling van 4% voor elektrische auto’s tot € 50.000 en 22% voor duurdere elektrische auto’s voor zover de grondslag boven de € 50.000 uitkomt.…
Verder lezen...
BTW-tarief

Lage BTW-tarief van 6% gaat omhoog naar 9%

Het kabinet wil het lage BTW-tarief van 6% per 1 januari 2019 verhogen naar 9% zo blijkt uit het Belastingplan 2019. Op die manier komt er ruimte om de belastingen op inkomen te verlagen. Het belasten van consumptie is namelijk stabieler en heeft minder verstorende effecten dan de belasting op arbeid. Om de uitvoering van…
Verder lezen...

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws
op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.

Something went wrong. Please check your entries and try again.