in

Zoetermeer

Over mij
Diensten
Offerte / afspraak maken
Over mij

Welkom bij administratiekantoor Zoetermeer!

De eerste stap naar een kennismaking met mij is gezet. Als ondernemer word je naast jouw administratie en belastingen met allerlei zaken geconfronteerd. In jouw zoektocht naar een betrouwbare boekhouderof deskundig administratiekantoor ben je nu op deze pagina terecht gekomen.

Misschien is je vraag waarom ondernemers binnen het MKB (midden- en kleinbedrijf), en dan moet je denken aan de winkelier, zzp’er, vereniging, stichting (ANBI), BV en de personenvennootschap zoals VOF of CV, bij mij komen.
Dat is vrijwel altijd omdat ik proactief adviseer over de cijfers. De boekhouding verzorgen is vooral achteruit kijken. Het is voor mij een uitdaging om met jou als ondernemer mee te denken en vooruit te kijken. Daar hoort in elk geval een goed debiteurenbeheer bij. Dat zorgt dat het geld sneller op de bank beschikbaar is. Ook kun je bij mij terecht voor het opstellen van de jaarrekening en de salarisadministratie van jouw werknemers.  CijferAdvies heeft een netwerk van specialisten op allerlei gebied rondom het ondernemen. Denk daarbij aan fiscale zaken, juridische vraagstukken, bijvoorbeeld i.v.m. personeel,  maar ook aan bedrijfsopvolging, schuldsanering, subsidies.

De basis blijft een goede bedrijfsadministratie. Dat zorgt ervoor dat een eventuele aangifte BTW (omzetbelasting) en VPB (vennootschapsbelasting) op de juiste wijze gedaan kan worden.

CijferAdvies Administratiekantoor Zoetermeer is een betrouwbare partner voor boekhoudingen, loonadministraties en fiscale zaken voor het kleinere MKB-bedrijf, maar ook ZZP’ers en particulieren zijn van harte welkom.

Door de administratie juist, tijdig en volledig te voeren is er periodiek een actueel beeld van de financiële positie van jouw onderneming. Dan kan er niet alleen naar de cijfers gekeken worden, maar ook naar het verhaal achter de cijfers. CijferAdvies geeft advies waar je als ondernemer wat mee kunt. Ook volgen wij voor jou fiscale en andere wettelijke ontwikkelingen, zodat adviespunten worden gesignaleerd.

De administratieve, juridische en fiscale zorg wordt volledig uit handen genomen, zodat jij je kunt focussen op datgene waar jij goed in bent, met daarbij de zekerheid dat de administratie, de juridische en de fiscale zaken goed geregeld zijn.

Administratiekantoor Zoetermeer, omdat bij cijfers goed advies hoort

Voor mij is de regio Zoetermeer het werkgebied. De meeste van mijn klanten komen uit diverse nabij gelegen plaatsen zoals Den Haag, Nootdorp, Voorburg, Leidschendam en uiteraard Zoetermeer. Ik ken de mensen, de mentaliteit en spreek de taal.

Voor mij is het belangrijk om als boekhouder of administratiekantoor snel en foutloos mogelijk te kunnen werken en goed bereikbaar te zijn. Persoonlijk contact is de basis voor een goede samenwerking. De regio Zoetermeer kenmerkt zich door hardwerkende en nuchtere mensen. Daar voel ik mij bij thuis en betrokken!

 

Administratiekantoor CijferAdvies Zoetermeer hanteert eigen algemene voorwaarden.

Diensten

Of het nu gaat om een particuliere aangifte inkomstenbelasting of het verzorgen van de volledige boekhouding voor uw bedrijf: wij kunnen u helpen!

Belastingadvies- en aangifte
Debiteurenbeheer en incasso
Financial- en businesscontrolling
Juridisch advies
Subsidieadvies
Schuldhulpverlening
Salarisadministratie
OndernemerssteunOfferte / afspraak maken


Contactformulier vestiging algemeen


Administratiekantoor Zoetermeer

Paul Vermeul

zoetermeer@cijferadvies.nl

Ik sta naast je om je te ontzorgen met alle administratieve zaken vanuit een sterke persoonlijke interesse. Bij mij geldt: afspraak is afspraak!

Bezoekadres:
Oranjelaan 6
2712 GD Zoetermeer


Naast boekhouding, ondersteunen wij je ook met:

Belastingadvies & aangifte

Optimaal de meest actuele fiscale regeling kunnen toepassen, zodat je nooit teveel betaalt. >>

Schuldhulpverlening

Als het water je aan de lippen staat, kunnen wij helpen om je onderneming weer toekomst te geven. >>

Subsidiescan

Laat jij geen (Europese) subsidiegelden liggen? Wij kunnen een gratis scan voor je doen! >>

Debiteurenbeheer & incasso

Het snel, strategisch en zéér succesvol innen van uitstaande vorderingen. >>

Juridisch advies

Van het opstellen van overeenkomsten tot ondersteuning bij geschillen. >>

Salarisadministratie

Salarisverwerking, aangiften en een degelijke rapportage per werknemer. >>

Actueel nieuws van onze weblog

Effectieve werkplanning

Analyseer taken voor een effectieve werkplanning

Een flexibele planning vraagt van u dat u goed kunt plannen en organiseren. Degenen die dit van nature niet zo goed kunnen, lopen het risico in de knoop te komen met hun werkplanning. Door taken te analyseren, weet u wat echt belangrijk is om te doen in een week. Voor organisaties is het belangrijk om…
Verder lezen...
dubbele boete

Dubbele boete voor hetzelfde BTW-bedrag mag van rechter

Als een onderneming niet uit eigen initiatief een suppletie-aangifte voor de BTW doet kan de Belastingdienst twee boetes aan die onderneming opleggen. Eentje voor het niet uit eigen beweging doen van de suppletie-aangifte en de andere voor het niet (tijdig) betalen van de BTW. Dat het hier om één te betalen BTW-bedrag gaat maakt dit…
Verder lezen...

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws
op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.

Something went wrong. Please check your entries and try again.