in

Tilburg

Over mij
Diensten
Offerte / afspraak maken
Over mij

Welkom op de pagina van administratiekantoor Tilburg!

De eerste stap naar een kennismaking met mij is gezet. Als ondernemer word je naast je administratie en belastingen met allerlei zaken geconfronteerd. In je oriëntatie naar een betrouwbare boekhouder of administratiekantoor ben je nu op deze pagina terecht gekomen.

Of je nu zzp’er, winkelier, klein en midden MKB-bedrijf, een BV, vereniging of stichting bent, als ondernemer kom je allerlei uitdagingen tegen die je aandacht vragen. Ben je nu een startende ondernemer of je bedrijf maakt een groeifase door. Elke fase wordt gekenmerkt door specifieke zaken, die een doordachte besluitvorming van de ondernemer vragen. Elke fase vraagt om een passend advies, met in het vooruitzicht een verdere groei van je onderneming.

Uiteraard is je boekhouding bij Administratiekantoor CijferAdvies Tilburg in uitstekende handen. Immers, een betrouwbare administratie en een gedegen jaarrekening vormt de basis voor het juiste advies. De boekhouding verzorgen is vooral achteruitkijken. Het is voor Administratiekantoor CijferAdvies Tilburg vooral een uitdaging om met jou als ondernemer mee vooruit te kijken. Werkkapitaalbeheer, zoals debiteuren-voorraadbeheer, is en blijft belangrijk. Dat zorgt voor sneller geld op de bank. Daarnaast is het van groot belang dat je als ondernemer inzicht en overzicht houdt in zaken zoals belastingen, pensioen, personeel, risico’s en deze ook goed onder controle weet te houden. De basis blijft een goede bedrijfsadministratie. Daar kan ook de btw en VPB-aangifte bij horen.

CijferAdvies Tilburg kan terugvallen op specialisten op allerlei gebied rondom het ondernemen. Denk daarbij aan fiscale zaken, juridische vraagstukken m.b.t. personeel, salarisadministratie, maar ook aan bedrijfsopvolging.

CijferAdvies Administratiekantoor Tilburg is gespecialiseerd in boekhoudingen, financial control, loonadministratie en fiscale zaken voor het MKB, maar ook ZZP’ers en particulieren zijn van harte welkom. Naast het verzorgen van de administratie, geven wij je graag persoonlijk advies over bedrijfsvoering, de administratieve processen, resultaten en de te maken keuzes op allerlei gebied.

De administratieve zorg wordt volledig uit handen genomen, zodat jij je kan focussen op de kerntaken van je onderneming, met daarbij de zekerheid dat de administratie goed geregeld is. Door optimaal samen te werken kunnen we anticiperen op de toekomst. De persoonlijke betrokkenheid van Administratiekantoor CijferAdvies Tilburg is daarbij van grote waarde en vormt daarmee ook de basis voor een langdurige en vruchtbare samenwerking.

Administratiekantoor Tilburg, omdat bij cijfers goed advies hoort.

Voor CijferAdvies is de regio Tilburg het werkgebied. De meeste van onze klanten komen uit Tilburg, Goirle, Waalwijk en de omliggende dorpen zoals Oisterwijk, Udenhout, Kaatsheuvel en Hilvarenbeek. We kennen de mensen, de mentaliteit en spreken dezelfde taal.

Bereikbaarheid, ook buiten de normale kantooruren, en korte lijnen zijn belangrijk om als boekhouder of administratiekantoor alert te kunnen reageren en de klant tijdig te bedienen. Een goed persoonlijk contact is nu eenmaal het uitgangspunt voor een goede samenwerking. De regio Tilburg kenmerkt zich door nuchtere, oprechte en hardwerkende mensen. Daar voel ik mij bij thuis en betrokken!

Diensten

Of het nu gaat om een particuliere aangifte inkomstenbelasting of het verzorgen van de volledige boekhouding voor uw bedrijf: wij kunnen u helpen!

Belastingadvies- en aangifte
Debiteurenbeheer en incasso
Financial- en businesscontrolling
Juridisch advies
Subsidieadvies
Schuldhulpverlening
Salarisadministratie
OndernemerssteunOfferte / afspraak maken


Contactformulier vestiging algemeen


Administratiekantoor Tilburg

Albert Schuermans

tilburg@cijferadvies.nl

Ik sta naast je om je te ontzorgen met alle administratieve zaken vanuit een sterke persoonlijke interesse. Bij mij geldt: afspraak is afspraak!

Bezoekadres:
Montfortanenlaan 23
5042 CT Tilburg


Naast boekhouding, ondersteunen wij je ook met:

Belastingadvies & aangifte

Optimaal de meest actuele fiscale regeling kunnen toepassen, zodat je nooit teveel betaalt. >>

Schuldhulpverlening

Als het water je aan de lippen staat, kunnen wij helpen om je onderneming weer toekomst te geven. >>

Subsidiescan

Laat jij geen (Europese) subsidiegelden liggen? Wij kunnen een gratis scan voor je doen! >>

Debiteurenbeheer & incasso

Het snel, strategisch en zéér succesvol innen van uitstaande vorderingen. >>

Juridisch advies

Van het opstellen van overeenkomsten tot ondersteuning bij geschillen. >>

Salarisadministratie

Salarisverwerking, aangiften en een degelijke rapportage per werknemer. >>

Actueel nieuws van onze weblog

Effectieve werkplanning

Analyseer taken voor een effectieve werkplanning

Een flexibele planning vraagt van u dat u goed kunt plannen en organiseren. Degenen die dit van nature niet zo goed kunnen, lopen het risico in de knoop te komen met hun werkplanning. Door taken te analyseren, weet u wat echt belangrijk is om te doen in een week. Voor organisaties is het belangrijk om…
Verder lezen...
dubbele boete

Dubbele boete voor hetzelfde BTW-bedrag mag van rechter

Als een onderneming niet uit eigen initiatief een suppletie-aangifte voor de BTW doet kan de Belastingdienst twee boetes aan die onderneming opleggen. Eentje voor het niet uit eigen beweging doen van de suppletie-aangifte en de andere voor het niet (tijdig) betalen van de BTW. Dat het hier om één te betalen BTW-bedrag gaat maakt dit…
Verder lezen...

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws
op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.

Something went wrong. Please check your entries and try again.