0342-400639 | info@cijferadvies.nl

De kracht van samen

Wanneer je als administratiekantoor behoefte hebt aan groei

Maak een afspraak
Wanneer je als administratiekantoor behoefte hebt aan groei

De zeven grootste voordelen van CijferAdvies

  1. CijferAdvies faciliteert online marketing. Iedere vestiging wordt goed gevonden met een goede professionele presentatie;
  2. Organiseert kennis en trainingsbijeenkomsten, die bovendien gezellig zijn;
  3. Faciliteert merkbeleving; Een organisatie/merk achter de lokale vestiging geeft zekerheid aan bedrijven die op zoek zijn naar een lokaal administratiekantoor.
  4. CijferAdvies heeft een netwerk van specialisten beschikbaar op ieder relevant gebied.  
  5. Geeft mogelijkheden voor vervanging bij ziekte, verlof of langdurige afwezigheid;
  6. Mogelijkheid voor collegiale toetsing
  7. Hebben bewezen een lokaal kantoor snel, degelijk en gezond te kunnen laten groeien

Met wie komen we graag in contact

Zelfstandige administratiekantoren die geloven sterker te staan door samen op te trekken op het gebied van klantenwerving, boekhouding en ondernemen. In een gemiddelde regio zijn ongeveer 80 tot 100 administratiekantoren actief met allemaal hetzelfde doel: meer klanten krijgen en gezond groeien Hoe zorg je ervoor dat klanten juist voor jou kiezen?

CijferAdvies is ontstaan vanuit de overtuiging dat er meer kracht, energie en succes zit in samenwerking. Wil je graag met ons samenwerken aan een gezonde groei? Dan zijn er twee mogelijkheden:

  1. Je hebt al enkele jaren een administratiekantoor en ziet de kracht en voordelen van “samen”.
  2. Je bent net op weg als administratiekantoor of je wil starten en je hebt een partner nodig die dat samen met je gaat doen.

Onze missie, onze droom

In ieder dorp- en iedere stad- een vestiging van CijferAdvies- om dicht bij de klant gevestigd te zijn- en deze als ondernemer te ondersteunen en begeleiden- met excellente- administratieve diensten en- ondernemersadviezen.

Bruisende mensen, maken een bruisend bedrijf! Ben je dat ook, dan ben je van harte welkom bij de CijferAdvies Clan.

Voor een inhoudelijk en inspirerend gesprek over de mogelijkheden, kun je mij bereiken via telefoonnummer 0342-400639 of op 06-21 594 994.

Ik hoor graag van je,

Adriaan Koppens, directeur

Interesse? Wij bellen je!

Lees ook in onze brochure wat samenwerken binnen CijferAdvies zo aantrekkelijk maakt!

Downloaden

Ervaring van deelnemers

Andre Coenen

Vestiging Kerkrade

“Ik heb mij bewust aangesloten om als zelfstandig ondernemer minder kwetsbaar te zijn. Zelfstandig te blijven werken maar vooral mijn klanten meer te kunnen bieden. Daarnaast vind ik het contact met collega’s prettig.”

Patrick de Jonge

Vestiging Leiden

“De samenwerking met CijferAdvies heeft mij veel positiefs opgeleverd. Onder andere nieuwe klanten, maar ook de bijeenkomsten met collega’s geven mij nieuwe inzichten en kansen. Ik kan het iedereen aanraden.”

Albert Schuermans

Vestiging Tilburg

“Online kwam ik CijferAdvies tegen. Na een prettige kennismaking wilde ik me graag bij het netwerk aansluiten. Het persoonlijk contact en het delen van onze kennis zie ik als een grote meerwaarde, waar we met elkaar veel aan hebben.”

Veelgestelde vragen

CijferAdvies is géén franchiseorganisatie maar een samenwerkingsverband. Als ondernemer ben je misschien al wel jaren actief en trots op je opgebouwde naam. We begrijpen dat je dit niet zomaar overboord wilt gooien. Voor ons is het geen probleem als je ervoor kiest om je huidige naam en website te behouden. Wel vragen we van je dat je zichtbaar maakt dat je aangesloten bent bij ons samenwerkingsverband. Onze marketingmedewerker kan je daar bij helpen!

Als samenwerkingsverband investeren we met elkaar in de groei van onze kantoren. Laat je niet afschrikken door de opstartkosten. De ervaring leert namelijk dat je dit weer terugverdient, doordat wij je in contact brengen met potentiële klanten. Wij helpen je om je ondernemersgeest en commerciële skills verder te ontwikkelen, zodat jij geïnteresseerden op adequate wijze weet te benaderen, boeien en binden. In het opstartbedrag is, naast deze persoonlijke begeleiding, ook een startpakket met op maat gemaakt promotiemateriaal inbegrepen. 

Naast eenmalige kosten vragen wij een maandelijkse bijdrage. Dit gebruiken wij om te investeren in professionele (online) marketing en het genereren van leads, maar ook voor het organiseren van kennisbijeenkomsten, masterclasses en andere ondersteunende diensten. 

De kosten zijn vast en worden vooraf bepaald. Aangesloten kantoren betalen dus geen percentage over de behaalde omzet, zoals bij franchise-organisaties het geval is. Bij CijferAdvies weet je van tevoren waar je aan toe bent!

We kijken zorgvuldig wie we toelaten tot ons samenwerkingsverband. Want om succesvol samen te kunnen werken is het belangrijk dat iedereen hier de waarde van inziet. Daarom worden alle aanvragen eerst voorgelegd aan onze selectiecommissie. 

Samen kijken we naar elkaars toegevoegde waarde. Wat kunnen wij voor jou en jij voor ons betekenen? Alles vanuit de kracht van samen!

Wie zich aansluit bij ons samenwerkingsverband doet dat voor een periode van minimaal 5 jaar. Het is niet mogelijk om een jaar 'uit te proberen' of het samenwerkingsverband bij je past. Dat zou ook niet eerlijk zijn richting de andere deelnemers, want je krijg gedurende dat jaar wel nieuwe klanten aangeleverd, terwijl je per saldo minder hebt bijgedragen aan de samenwerking.

Toch krijgen we deze vraag wel regelmatig. Begrijpelijk, want als ondernemer wil je natuurlijk weten of je deze investering kunt terugverdienen. Daarom vinden we het belangrijk om je vooraf goed te informeren over de samenwerking en over wat je hiervan kunt verwachten. Bel of mail ook gerust met een van de deelnemers over hun ervaringen met CijferAdvies! Zij zullen je vertellen dat ze hierdoor meer klanten, meer mogelijkheden en ook meer rust hebben gekregen. Door de kracht van samenwerking.

Alle hulp binnen handbereik!

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.