Alle vacatures

Kom leren, werken of ondernemen bij CijferAdvies

Werken bij een CijferAdvies vestiging

Hier doen we de dingen net even anders. We doorbreken patronen en proberen anders te werken dan je gewend bent van een administratiekantoor. Onze deur staat altijd open voor enthousiaste teamspelers. Van boekhouders tot aan assistent-accountants en van business developers tot aan webshop experts. Bij CijferAdvies staan we naast de ondernemers en werken we dus graag mét ondernemers. Is je interesse gewekt? Kijk snel hieronder naar onze vacatures!

Vacature assistent accountant blok 1

Assistent-Accountant bij CijferAdvies in Nederland

Heb je het gevoel dat jouw werk bestaat uit elke dag hetzelfde doen? Verveling en herhaling ligt bij iedere baan op de loer. Heb jij meer ambitie? Wordt leider van je eigen CijferAdvies administratiekantoor!

Vacature financieel administratief medewerker leeuwarden 1

Financieel Administratief Medewerker Leeuwarden

De afwisseling van onderwerpen en klanten zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is. Voor jouw klanten ben je de onmisbare schakel en eigenlijk het administratieve verlengstuk van hun bedrijf.

Financieel Administratief Medewerker Lunteren

CijferAdvies Barneveld / Lunteren groeit en bloeit als administratiekantoor. In een klein en overzichtelijk team werk je, in een familiare sfeer, aan de administratie voor ondernemers.

Stages financieel administratief medewerker 1

Stage Administratief Medewerker

Onder mogelijke vestigingsleiders voor CijferAdvies vallen natuurlijk ook toekomstige partners. Studenten! Als jouw niveau het toe laat is, er bij ons ruimte meer te leren, zoals jaarrekeningen maken.

Openstaande vacatures bij CijferAdvies

Administratiekantoor Barneveld, Administratiekantoor Lunteren, CijferAdvies

Hi, ik ben Mia, oprichter van CijferAdvies Nederland. Ik kan je alles vertellen over onze organisatie en deel graag mijn visie
en ambitie met je.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend kennismaken? Dan kun je me gewoon direct bellen of mailen.

T: 06-46 06 24 15
E: m.koppens@cijferadvies.nl

Foto bijeenkomst bowlen

Over ons

We doen hetzelfde, maar we zijn echt administratiekantoor 2.0. Onze productiestraat werkt optimaal en met onze associate partners beschikken we over alle kennis om ondernemers te adviseren. Niet een boekhoudkundige kijk, maar juist een bedrijfskundige kijk op de cijfers van onze klanten maken het verschil.

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op
het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.