Werken bij CijferAdvies

Kom leren, werken of ondernemen bij CijferAdvies

Wanneer je als
professional
behoefte hebt aan groei

Hier doen we de dingen net even anders. We doorbreken patronen en proberen anders te werken dan je gewend bent van boekhouders. Door te solliciteren bij CijferAdvies ga je werken bij een administratiekantoor 2.0. Bij CijferAdvies staan we naast de ondernemers en werken we dus graag mét ondernemers. Onze deur staat daarom altijd open voor enthousiaste professionals met een ondernemersdrang. Dus ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Welkom bij CijferAdvies!

CijferAdvies Nederland

Over ons

We doen hetzelfde, maar we zijn echt administratiekantoor 2.0. Onze productiestraat werkt optimaal en met onze associate partners beschikken we over alle kennis om ondernemers te adviseren. Niet een boekhoudkundige kijk, maar juist een bedrijfskundige kijk op de cijfers van onze klanten maken het verschil.

Onze pijlers

Vrijheid, Vriendelijkheid, Verantwoordelijkheid, Vertrouwen

Vrijheid in werken en doen

Voor ons betekent vrijheid niet alleen de keuze waar en wanneer je werkt. Het betekent vooral vertrouwen in onze teamleden. We geloven in hun zelfstandigheid en ondernemersgeest, waardoor ze verantwoordelijkheid nemen voor hun werk en werkwijze. Of het nu thuis, op kantoor of elders is, we bieden ruimte voor werken op de meest effectieve manier voor iedereen.

Naast flexibiliteit in waar en wanneer je werkt, omvat vrijheid bij CijferAdvies ook autonomie in hoe je jouw werk organiseert en uitvoert. Dit betekent dat je de ruimte krijgt om jouw taken te plannen en uit te voeren op een manier die het beste bij jou past. Binnen onze organisatie moedigen we initiatief en creativiteit aan. Iedereen krijgt de vrijheid heeft om bij te dragen aan het grotere geheel op zijn eigen unieke manier.

Vriendelijk te allen tijde naar iedereen

Onder de pijler Vriendelijkheid verstaan we bij CijferAdvies een warme en vriendelijke omgeving. Vriendelijkheid komt zowel intern als in onze interacties met klanten naar voren. We geloven sterk in het belang van empathie, openheid en een mensgerichte benadering.

Dit uit zich in onze communicatie, waarbij we altijd luisteren naar de behoeften van onze klanten en begrip tonen voor hun situatie. Ook intern streven we naar een ondersteunende omgeving waar iedereen wordt aangemoedigd om ideeën te delen, vragen te stellen en elkaar te helpen. Onze vriendelijke aanpak zorgt voor een vertrouwensband en een prettige samenwerking met onze klanten en collega’s.

Verantwoordelijkheid naar je collega’s en klanten

Bij CijferAdvies gaat verantwoordelijkheid hand in hand met onze visie op het administratiekantoor van de toekomst, ofwel Administratiekantoor 2.0. We gaan verder dan alleen het beheren van cijfers; we dragen actief verantwoordelijkheid om onze klanten te ondersteunen met strategisch advies op basis van hun gegevens. Hierbij kijken we niet alleen naar de cijfers, maar ook naar de gehele bedrijfsvoering. Dit betekent dat we als ondernemers denken en handelen. We zijn betrokken bij de groei en het succes van onze klanten en nemen een proactieve rol aan door hen te voorzien van waardevol advies dat gebaseerd is op hun financiële situatie. Zo dragen we niet alleen bij aan het beheer van de cijfers, maar ook aan de ondernemingsdoelen van onze klanten.

Eigenaarschap nemen over je werk en de impact ervan op onze klanten en ons team staat hierbij centraal. We moedigen onze medewerkers aan om initiatief te tonen, betrokken te zijn en het verschil te maken in alles wat ze ondernemen. Zo ontstaat er een cultuur van verantwoordelijkheid waarin iedereen bijdraagt aan ons gemeenschappelijke succes.

Vertrouwen ben je waard. Komt te voet en gaat te paard

Bij CijferAdvies geloven we dat Vertrouwen de basis vormt van succesvolle relaties, zowel intern als extern. Vertrouwen opbouwen kost tijd en moeite, maar kan in een ogenblik verloren gaan. Daarom streven we ernaar om altijd betrouwbaar en transparant te zijn in onze interacties met collega’s en klanten. We doen wat we beloven en houden ons aan onze afspraken.

We verdienen het vertrouwen van andere door duurzame relaties op te bouwen. Daarom pakken we elke kans aan om consistentie, integriteit en eerlijkheid te tonen. Want dankzij wederzijds vertrouwen is het mogelijk om te bouwen aan een succesvolle toekomst.

Actuele vacatures

Vacature assistent accountant blok 1

Assistent-Accountant bij CijferAdvies in Nederland

Heb je het gevoel dat jouw werk bestaat uit elke dag hetzelfde doen? Verveling en herhaling ligt bij iedere baan op de loer. Heb jij meer ambitie? Wordt leider van je eigen CijferAdvies administratiekantoor!

Vacature financieel administratief medewerker leeuwarden 1

Financieel Administratief Medewerker Leeuwarden

De afwisseling van onderwerpen en klanten zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is. Voor jouw klanten ben je de onmisbare schakel en eigenlijk het administratieve verlengstuk van hun bedrijf.

Financieel Administratief Medewerker Lunteren

CijferAdvies Barneveld / Lunteren groeit en bloeit als administratiekantoor. In een klein en overzichtelijk team werk je, in een familiare sfeer, aan de administratie voor ondernemers.

Stages financieel administratief medewerker 1

Stage Financieel Administratief Medewerker Leeuwarden

Onder mogelijke vestigingsleiders voor CijferAdvies vallen natuurlijk ook toekomstige partners. Studenten! Als jouw niveau het toe laat is, er bij ons ruimte meer te leren, zoals jaarrekeningen maken.

Administratiekantoor Barneveld, Administratiekantoor Lunteren, CijferAdvies

Hi, ik ben Mia, oprichter van CijferAdvies Nederland. Ik kan je alles vertellen over onze organisatie en deel graag mijn visie
en ambitie met je.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend kennismaken? Dan kun je me gewoon direct bellen of mailen.

T: 06-46 06 24 15
E: m.koppens@cijferadvies.nl

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op
het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.