Starten in Amersfoort

Wordt jij onze Partner Collega Boekhouder in Amersfoort?

Wanneer je als administratie
kantoor behoefte hebt aan groei

CijferAdvies is geen Franchise, maar een samenwerkingsverband.

Wij zoeken een samenwerking met een zelfstandig administratiekantoor in Amersfoort e.o.

Wil je starten in de regio Amersfoort? Of heb je al een bestaand kantoor?
We komen graag met je in contact. 

Onze deur staat altijd open voor enthousiaste ondernemers met ambitie. Wij geloven sterker te staan door samen op te trekken. Geloof jij net als ons in de kracht van samenwerking? 

Ik heb CijferAdvies opgericht vanuit de overtuiging dat er meer kracht, energie en succes zit in samenwerking. Ons samenwerkingsverband profiteert dagelijks van de 8 grootste voordelen van CijferAdvies. Wil je graag met ons samenwerken en jouw administratiekantoor laten floreren? Dan zijn er twee mogelijkheden:

  1. Je hebt al enkele jaren een administratiekantoor en ziet de kracht en voordelen van “samen”.
  2. Je bent net op weg als administratiekantoor of je wilt starten en je hebt een bewezen succesvolle partner nodig die dat samen met je gaat doen, om snel, degelijk en gezond een administratiekantoor op te zetten.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend kennismaken, bel of mail me. Ik kijk er naar uit om je te spreken

Met vriendelijke groet,

Mia Koppens
T: 06-46 06 24 15
E: m.koppens@cijferadvies.nl

De 8 grootste voordelen voor CijferAdvies leden

Door je als zelfstandig administratiekantoor aan te sluiten bij CijferAdvies profiteer je direct. Je bespaart niet alleen behoorlijk op de inkoopkosten. Het werven van nieuwe klanten wordt ook efficiënter en goedkoper. Daarnaast kun jij dankzij ons netwerk van Associate Partners je klanten op elk gebied ondersteunen. 

Foto voor op vestigingspagina samenwerken met Amersfoort

1. Sterk organisatiemerk

Een organisatie/merk achter jouw lokale vestiging geeft zekerheid aan bedrijven die op zoek zijn naar een lokaal administratiekantoor. Daarbij profiteer je gelijk van alle positieve ervaringen die klanten al eerder met CijferAdvies hadden.

2. Bijeenkomsten

We organiseren kennis en trainingsbijeenkomsten, die bovendien gezellig zijn. Zo ben je altijd up to date. Wie weet maak je wel een vriend voor het leven. Want bij CijferAdvies onderneem je niet alleen!

3. Digitalisering

Wees up to date, beveiligd en digitaal vaardig dankzij voordelige softwarepakketten en training. We proberen als echte ondernemers te blijven vernieuwen en verbeteren. Daar ga jij als lokaal kantoor gelijk in mee.

4. Inkoopkorting

Je bent ondernemer en hebt daarvoor bijvoorbeeld een boekhoudpakket nodig. Wij kopen alle softwaresystemen, marketing en merkdragers centraal in. Hierdoor bespaar je honderden euro’s per maand.

5. Een team een taak

Je bent niet meer alleen aan het ondernemen. Hierdoor heb je mogelijkheden voor vervanging bij ziekte, verlof of langdurige afwezigheid. Daarnaast kun je sparren over ondernemen of gewoon gezellig gaan borrelen.

6. Associate Partners

CijferAdvies wil ondernemers op elk vlak kunnen ondersteunen. Daarom hebben we een Associate Partner netwerk opgezet. Dat is een netwerk van specialisten beschikbaar voor jou op ieder relevant gebied.

7. Gezonde groei

CijferAdvies heeft bewezen een lokaal kantoor snel, degelijk en gezond te kunnen laten groeien. Dankzij trainingen, investeringen en technologie kun je al na 1 jaar meedraaien met de beste lokale kantoren.

8. Online marketing

CijferAdvies faciliteert de online marketing. Iedere vestiging wordt goed gevonden met een goede professionele presentatie. Daarnaast wordt het merk geladen door middel van branding, marketing en communicatie.

Wenstaartje

Heerlijke webshop

Wie wil er nu niet onverwachts verrast worden? Ga je de post halen en tref je een pakketje aan. Mooi ingepakt en mysterieus. Van wie zou dat komen en wat zit erin? Alleen het uitpakken is al spannend. En dan…, na het openen van het doosje is daar de smakelijke kennismaking.

Events

E-Flyboarding laat mensen op een spectaculaire en duurzame manier vliegen over water. De vervuilende waterscooter is ingeruild voor een elektrisch aangedreven systeem. Oud en jong genieten van deze sport

Drinks

De premium cocktails zijn een vernieuwend concept. Ready to drink cocktails worden in Nederland en daarbuiten verkocht aan horecagelegenheden en aan particulieren.
Hebben de ambitie om in Europa toonaangevend te worden.

Filmdirector

Succesvol gestart als filmdirector voor het maken van commercials, clips en presentaties. Voor producten, bedrijven en artiesten in Nederland en daarbuiten. Een “one man band” met een groot publiek

Leden aan het woord

Ik run met veel plezier de CijferAdvies vestiging Kerkrade. Toen ik in 2014 voor mijzelf begon miste ik de collegialiteit en het groepsgevoel. In al die jaren ondervind ik veel plezier van de samenwerking met mijn collega's. De voordelen van de samenwerking hebben mij veel gebracht.
CijferAdvies Kerkrade aan het woord
Als eigenaar van een administratiekantoor ben ik aangesloten bij CijferAdvies Nederland. Ik voel mij heel erg prettig bij de familiale sfeer binnen de groep van aangesloten kantoren. Ook de vlotte communicatie met korte lijnen maken het gemakkelijk de benodigde kennis met collegae te delen. Iedereen is even bereidwillig om de ander te helpen.
Andre cijferadvies uden aan het woord
Als ZZP-er werken is ontzettend leuk, maar het is een feit dat je soms een gesprekspartner of coach nodig hebt. Samenwerken kan natuurlijk op verschillende manieren en aangesloten zijn bij Cijferadvies is 1 van die manieren. Inmiddels dus sinds 2016 met plezier verbonden.
Paul cijferadvies Zwijndrecht aan het woord
Administratiekantoor Barneveld, Administratiekantoor Lunteren, CijferAdvies

Mia Koppens

Hi, ik ben Mia, oprichter van CijferAdvies Nederland. Ik kan je alles vertellen over onze organisatie en deel graag mijn visie
en ambitie met je.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend kennismaken? Dan kun je me gewoon direct bellen of mailen.

T: 06-46 06 24 15
E: m.koppens@cijferadvies.nl

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op
het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.