in

Tinte

erna-voorne-putten-cijferadvies

Erna Zoethout- Luijendijk

voorneputten@cijferadvies.nl

Ben je op zoek naar een persoonlijk en betrokken administratiekantoor in de regio Brielle, Westvoorne en omgeving? Kies dan voor: Cijferadvies administratiekantoor Voorne Putten. 

Natuurlijk weet je dat je administratie op orde moet zijn, maar je hebt andere belangrijke dingen te doen, en dat ben ik helemaal met je eens! Jij moet doen waar jij goed in bent en alle administratieve rompslomp gewoon lekker aan mij over laten. Betrokken zijn bij jouw bedrijf zorgt voor een effectieve samenwerking.

Ik zal me eerst even voorstellen: Ik ben Erna Zoethout-Luijendijk en ik heb jarenlange ervaring in de financiële sector, o.a. als medewerkster bij een bank, waar het vanzelfsprekend is om vertrouwelijk met informatie om te gaan en als financieel coördinator, o.a. verantwoordelijk voor inrichting processen, coördineren van software, het o zo belangrijke voorraadbeheer en het debiteurenbeheer niet vergeten, net zo belangrijk!

Wat kun je aan mij overlaten? De boekhouding, de belastingaangiften, facturatie, debiteurenbeheer, voorraadbeheer, de inrichting van je bedrijfsvoering; helpen met opstarten van je onderneming. Regelmatige rapportages zodat je steeds up to date blijft. Je kunt ook een gedeelte zelf doen terwijl ik controleer en de overige zaken voor jou regel. En nog veel meer, je kiest zelf welk pakket bij jouw situatie past!

Graag denk ik met je mee over hoe je jouw bedrijf over een paar jaar wilt hebben. Er is echter wel een voorwaarde… je moet wel tegen ongevraagd advies kunnen!

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op met administratiekantoor Voorne Putten! Ik kom graag bij je langs, maar je bent natuurlijk ook altijd bij mij welkom! De koffie staat klaar!

Met vriendelijke groet,

Erna Zoethout – Luijendijk

Vraag meer informatie of een offerte aan

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Contactgegevens

Ruigendijk 5a

3234LC

Tinte

06-46326408

voorneputten@cijferadvies.nl

Specialisaties