De lekkerste webshop als klant

Recente berichten

Wie wil er nu niet onverwachts verrast worden?
Ga je de post halen en tref je een pakketje aan.
Mooi ingepakt en mysterieus. Van wie zou dat komen en wat zit erin?
Alleen het uitpakken is al spannend.
En dan…, na het openen van het doosje is daar de smakelijke kennismaking.
Snel koffiezetten en genieten van een heerlijk taartje.

Dat is wat Wenstaartje.nl doet. Iedere dag onverwachts mensen verrassen met een heerlijk taartje, dat ook nog eens mooi is ingepakt.

Bij de webshopboekhouders van CijferAdvies zijn webshops meer dan welkom met hun administratie. “Als webshop-boekhouder heb ik al veel ervaring opgebouwd binnen het team van boekhouders die gespecialiseerd zijn op het gebied van administraties voor webshops”, zegt José. “Als jonge gast bestel ik regelmatig iets bij een webshop en ik ben daardoor extra geïnteresseerd geworden in de administratie en belastingen voor webshops”.

“Of het verzorgen van de boekhouding een specialisme is vraag je mij? Dat is het zeker. De Buitenlandse BTW voor webshops is veel complexer geworden en daar wil je je vingers niet aan branden. Juist bij ondernemers die met een webshop starten is het fundament belangrijk. En als je dan een boekhouder of administratiekantoor nodig hebt, dan ga je naar een bewezen webshopboekhouder”. Stelt José vol overtuiging.

Juist daarom is ook Wenstaartje.nl bij CijferAdvies gekomen. Nu is de webshop gekoppeld aan de bank en Shopify, het platform waar de webshop op draait.

CijferAdvies is erg trots om voor deze “lekkere” klant de administratie te mogen verzorgen. Ook geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek? Dan doen we dat natuurlijk met een taartje van wenstaartje.nl erbij. Voel je meer dan welkom!

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op
het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.