0342-400639 | info@cijferadvies.nl

Over CijferAdvies

een samenwerkingsverband van zelfstandige boekhouders

Persoonlijke aandacht en advies, naast het verzorgen van de administratie

“Wij zijn een fantastische club mensen!” Allemaal kleine administratiekantoren met een groot gevoel voor de eigen regio. CijferAdvies is op initiatief van Mia Koppens in 2014 van start gegaan. Het is onze doelstelling om zo dicht mogelijk bij de klant gevestigd te zijn. Wat Mia betreft is er in iedere stad of dorp een vestiging van CijferAdvies. Omdat ondernemers meer verwachten van hun boekhouder of administratiekantoor, heeft CijferAdvies een groot aantal specialisten ter beschikking waar ieder lid op terug kan vallen. Of het nu gaat om een ingewikkelde belastingvraag, bedrijfsopvolging of schuldsanering. Bij cijfers hoort nu eenmaal advies.

Alle leden van CijferAdvies komen regelmatig bij elkaar. Dat geeft inspiratie, er wordt kennis gedeeld en het is vooral ook een gezellig moment waarbij iedereen beseft dat het fijn is om bij een sterke groep te horen. Achter iedere vestiging staat ook een goede organisatie, en dat geeft ondernemers extra zekerheid. Cijferadvies wil géén franchiseorganisatie zijn maar een samenwerkingsverband van gemotiveerde collega’s.

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op het gebied van ondernemen, financiƫle zaken en administratie.