De kracht van samen

Wanneer je als ondernemer behoefte hebt aan groei.

De zeven grootste voordelen van onze samenwerking:

  1. CijferAdvies faciliteert online marketing. Je wordt goed gevonden met een goede professionele presentatie;
  2. Organiseert kennisbijeenkomsten, die bovendien gezellig zijn;
  3. Faciliteert merkbeleving, een organisatie/merk achter de lokale vestiging geeft zekerheid;
  4. Netwerk van specialisten beschikbaar op ieder relevant gebied voor jouw klanten;
  5. Geeft mogelijkheden voor vervanging bij ziekte, verlof of langdurige afwezigheid;
  6. Mogelijkheid voor collegiale toetsing
  7. Ondersteuning bij acquisitie van klanten / opdrachten, o.a. middels een eigen leadgenerator.

Zelfstandige administratiekantoren die geloven sterker te staan door samen op te trekken op het gebied van klantenwerving, boekhouding en ondernemen. In een gemiddelde regio zijn ongeveer 80 tot 100 administratiekantoren actief met allemaal hetzelfde doel: meer klanten krijgen. Hoe zorg je er voor dat klanten juist voor jou kiezen?

CijferAdvies is ontstaan vanuit de overtuiging dat er meer kracht, energie en succes zit in samenwerking. Al ruim 25 zelfstandige kantoren hebben er daarom voor gekozen om te werken onder één vlag. Wij delen de kosten voor marketing en hebben toegang tot een uitgebreid netwerk van relevante specialisten. Wij zijn er echt voor elkaar.

Door het onderlinge contact en de regelmatige ontmoetingen (bijvoorbeeld tijdens seminars die regelmatig worden georganiseerd) voelt het alsof we collega's van elkaar zijn, ook al werken wij zelfstandig. Wil je gaan starten met je eigen kantoor of ben je al een gevestigd kantoor en spreekt een samenwerking met ons je aan? Dan willen wij graag kennismaken!

Voor een inhoudelijk en inspirerend gesprek over de mogelijkheden, kun je mij bereiken via telefoonnummer 0342-400639.

Mia Koppens, coördinerend directeur

Ervaringen van deelnemers

Administratiekantoor Kerkrade

Andre Coenen

Vestiging Kerkrade
“Ik heb mij bewust aangesloten om als zelfstandig ondernemer minder kwetsbaar te zijn. Zelfstandig te blijven werken maar vooral mijn klanten meer te kunnen bieden. Daarnaast vind ik het contact met collega’s prettig.”
Administratiekantoor Kootwijkerbroek

Gerco van 't Foort

Vestiging Stroe
“De samenwerking met CijferAdvies heeft mij veel positiefs opgeleverd. Onder andere nieuwe klanten, maar ook de bijeenkomsten met collega’s geven mij nieuwe inzichten en kansen. Ik kan het iedereen aanraden.”
Administratiekantoor Amsterdam

Gaston van Gijn

Vestiging Amsterdam
“Online kwam ik CijferAdvies tegen. Na een prettige kennismaking wilde ik me graag bij het netwerk aansluiten. Het persoonlijk contact en het delen van onze kennis zie ik als een grote meerwaarde, waar we met elkaar veel aan hebben.”

Veelgestelde vragen

Mag ik mijn naam behouden?

CijferAdvies is géén franchiseorganisatie maar een samenwerkingsverband. Als ondernemer ben je misschien al wel jaren actief en trots op je opgebouwde naam. We begrijpen dat je dit niet zomaar overboord wilt gooien. Voor ons is het geen probleem als je ervoor kiest om je huidige naam en website te behouden. Wel vragen we van je dat je zichtbaar maakt dat je aangesloten bent bij ons samenwerkingsverband. Onze marketingmedewerker kan je daar bij helpen!

Wat levert deelnemen aan deze samenwerking mij op?

Als samenwerkingsverband investeren we met elkaar in de groei van onze kantoren. Laat je niet afschrikken door de opstartkosten. De ervaring leert namelijk dat je dit snel weer hebt terugverdiend door de omzet van klanten die wij bij je aanleveren. Ook is in dit bedrag persoonlijke begeleiding en een startpakket met op maat gemaakt promotiemateriaal inbegrepen. 

Naast de eenmalige kosten vragen wij een maandelijkse bijdrage. Dit gebruiken wij om te investeren in professionele (online) marketing en het genereren van leads, maar ook voor het organiseren van seminars en masterclasses en andere ondersteunende diensten. 

De kosten zijn vast en worden vooraf bepaald. Aangesloten kantoren betalen dus geen percentage over de behaalde omzet, zoals bij franchiseorganisaties het geval is. Bij CijferAdvies weet je waar je aan toe bent.

Kan iedereen zich aansluiten?

We kijken zorgvuldig wie we toelaten tot ons samenwerkingsverband. Want om succesvol samen te kunnen werken is het belangrijk dat iedereen hier de waarde van inziet. Daarom worden alle aanvragen eerst voorgelegd aan onze selectiecommissie. 

Samen kijken we naar elkaars toegevoegde waarde. Wat kunnen wij voor jou en jij voor ons betekenen? Alles vanuit de kracht van samen!

Kan ik een jaar deelnemen op proef?

Wie zich aansluit bij ons samenwerkingsverband doet dat voor een periode van minimaal 3 jaar. Het is niet mogelijk om een jaar 'uit te proberen' of het samenwerkingsverband bij je past. Dat zou ook niet eerlijk zijn richting de andere deelnemers, want je krijg gedurende dat jaar wel nieuwe klanten aangeleverd, terwijl je per saldo minder hebt bijgedragen aan de samenwerking. 

Toch krijgen we deze vraag wel regelmatig. Begrijpelijk, want als ondernemer wil je natuurlijk weten of je deze investering kunt terugverdienen. Daarom vinden we het belangrijk om je vooraf goed te informeren over de samenwerking en over wat je hiervan kunt verwacht. Bel of mail ook gerust met een van de deelnemers over hun ervaringen met CijferAdvies! Zij zullen je vertellen dat ze hierdoor meer klanten, meer mogelijkheden en ook meer rust hebben gekregen. Door de kracht van samenwerking.

Alle hulp binnen handbereik!

Schuldsanering

Ondernemers in financiële nood helpen, zonder hier zelf verlies door te lijden.

Belastingadvies & aangifte

Optimaal de meest actuele fiscale regeling kunnen toepassen voor je klanten.

Debiteurenbeheer & incasso

Het snel, strategisch en zéér succesvol innen van uitstaande vorderingen.

Juridisch advies

Van het opstellen van overeenkomsten tot ondersteuning bij geschillen.

Subsidiescan

Je klanten ondersteunen met een gratis subsidiescan. 

Marketingadvies

Advies van specialisten die weten hoe een product of dienst in de markt moet worden gezet.

ICT & Software

Ondersteuning op het gebied van hard- en software in je bedrijf. 

Salarisadministratie

Salarisadministratie voor uiteenlopende MKB-bedrijven.

Grafisch ontwerp en drukwerkbegeleiding

Ontwerpen en drukken van advertenties, brochures, visitekaartjes etc. 

Interesse? Wij bellen je!

Invalid Email
Invalid Number

Lees ook in onze brochure wat samenwerken binnen CijferAdvies zo aantrekkelijk maakt!

brochure

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws
op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.

Something went wrong. Please check your entries and try again.