vacature-stage-marketing & communicatie

Stage Marketing & Communicatie in Barneveld/Lunteren

CijferAdvies heeft een hecht team van professionals, die de ambitie hebben om iets unieks neer te zetten in Nederland. Momenteel openen er nieuwe kantoren, sluiten andere zich aan of komen er klanten met interessante vraagstukken langs. Aan het einde van de dag heb je dan ook snel het gevoel dat jouw bijdrage zinvol is geweest!

Hier doen we de dingen net even anders. We doorbreken patronen en proberen anders te werken dan je gewend bent van een administratiekantoor. Goede resultaten geven goede reviews. En onze resultaten worden beloond met een score van 9,8! Onze klanten variëren van brancheverenigingen, holdings tot aan zzp’ers. We groeien hard en geven onze stagiaires veel vrijheid om met ons het succes realiseren. Door onze open structuur kunnen stagiaires zelfs doorgroeien naar medewerker in een eigen vestiging naar keuze. We zoeken iemand die persoonlijk betrokken is, een frisse aanpak heeft en de ruimte pakt om te groeien. Ben jij die persoon? Reageer dan snel en loop je Stage Marketing & Communicatie bij CijferAdvies.

Als stagiair ben je een volwaardig teamlid. Je bent medeverantwoordelijk voor de corporate communicatie, maar ook voor alle communicatie rondom de start van een lokale vestiging. Je gaat samenwerken in een team om CijferAdvies beter neer te zetten in de markt. Daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken, aangezien we ons nog scherper willen neerzetten. Hoe we dat gaan doen kan zomaar jouw verantwoordelijkheid worden tijdens je stage Marketing & Communicatie.

Jouw jeugdige elan en ambitie zijn daar een perfecte aanvulling op. Bij ons geen poespas, we hebben korte lijnen, veel vrijheid, maar ook verantwoordelijkheid. Als je van je werkplek naar buiten kijkt, zie je pauwen en paarden lopen. Zonder te overdrijven is ons kantoor een inspirerende werkplek. Wedden dat je een Wow-gevoel krijgt als je komt solliciteren.

Opgericht

2014

Hoofdkantoor

Lunteren

1.000+

Klanten

Vestigingen

Door heel Nederland

Associate partners

12

Help jij ons met het ontwikkelen van CijferAdvies?

Een blij team met tevreden klanten

CijferAdvies is ooit begonnen als een samenwerkingsverband van zelfstandige kantoren. Inmiddels groeit CijferAdvies Nederland vooral met eigen vestigingen. We hebben een unieke groeiformule waardoor we in staat zijn om een renderend full service administratiekantoor binnen 1 jaar op te zetten.

Het team van jonge professionals in onze vestiging Barneveld/Lunteren kijkt uit naar een bevlogen jonge ‘collega’ die op een inspirerende wijze bijdraagt aan de teamspirit.

De klanten zijn zeer divers van het kleinere mkb tot aan grote brancheverenigingen.  Als Assistent-Accountant ben je in de grote regio actief en maak je gebruik van de specialisten in de groep om je klanten optimaal te bedienen.

We zijn “allergisch” voor bla, bla en chagrijn en geloven juist in initiatief en de kracht van positief denken en doen. Wij zijn niet zomaar een stel administratiekantoren, maar mensen met een drive om onze klanten te steunen in het realiseren van hun doelen. Niet voor niets is onze slogan “Omdat bij cijfers nu eenmaal advies hoort!”.

Klanten vinden het een verademing als ze op bezoek komen en dat is niet alleen vanwege de koffie.

Is je interesse al gewekt?

Reageer op de vacature Stage Marketing & Communicatie
En maak kennis met Mia Koppens
Marketing
1 %
Communicatie
1 %
Onderzoek
1 %
Training
1 %

Enkele van onze klanten

Samenwerking Wenstaartje

Heerlijke webshop

Wie wil er nu niet onverwachts verrast worden? Ga je de post halen en tref je een pakketje aan. Mooi ingepakt en mysterieus. Van wie zou dat komen en wat zit erin? Alleen het uitpakken is al spannend. En dan…, na het openen van het doosje is daar de smakelijke kennismaking.

Events

E-Flyboarding laat mensen op een spectaculaire en duurzame manier vliegen over water. De vervuilende waterscooter is ingeruild voor een elektrisch aangedreven systeem. Oud en jong genieten van deze sport

Drinks

De premium cocktails zijn een vernieuwend concept. Ready to drink cocktails worden in Nederland en daarbuiten verkocht aan horecagelegenheden en aan particulieren.
Hebben de ambitie om in Europa toonaangevend te worden.

Filmdirector

Succesvol gestart als filmdirector voor het maken van commercials, clips en presentaties. Voor producten, bedrijven en artiesten in Nederland en daarbuiten. Een “one man band” met een groot publiek

Administratiekantoor Barneveld, Administratiekantoor Lunteren, CijferAdvies

Hi, ik ben Mia, oprichter van CijferAdvies Nederland. Ik kan je alles vertellen over onze organisatie en deel graag mijn visie
en ambitie met je.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend kennismaken? Dan kun je me gewoon direct bellen of mailen.

T: 06-46 06 24 15
E: m.koppens@cijferadvies.nl

Foto bijeenkomst bowlen

Over ons

We doen hetzelfde, maar we zijn echt administratiekantoor 2.0. Onze productiestraat werkt optimaal en met onze associate partners beschikken we over alle kennis om ondernemers te adviseren. Niet een boekhoudkundige kijk, maar juist een bedrijfskundige kijk op de cijfers van onze klanten maken het verschil.

Nieuws

Nieuws rondom boekhouden en ondernemen

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op
het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.