vacature-boekhouder-of-assistent-accountant-gezocht

Vestigingsmanager/ (Assistent) Accountant
met ondernemerskwaliteiten

Heb je het gevoel dat jouw werk bestaat uit elke dag hetzelfde doen? Verveling en herhaling ligt bij iedere baan op de loer. Heb jij meer ambitie? Werken en plezier gaan bij ons hand in hand. Gedreven als we zijn, geloven wij in een job waar vrijheid en verantwoordelijk in een mensvriendelijke omgeving tot ongekende resultaten leiden. Niet de cijfers, maar de ondernemer staat bij ons centraal.

Hier doen we de dingen net even anders. We doorbreken patronen en proberen anders te werken dan je gewend bent van een administratiekantoor. Goede resultaten geven goede reviews. En onze resultaten worden beloond met een score van 9,8! Onze klanten variëren van brancheverenigingen, holdings tot aan zzp’ers. We groeien hard, maar missen nog collega’s die met ons het succes willen delen. Door onze open structuur kunnen medewerkers zelfs doorgroeien naar partnerschap in een eigen vestiging. We zoeken iemand die persoonlijk betrokken is, een frisse aanpak heeft en de ruimte pakt om te groeien.

Opgericht

2014

Hoofdkantoor

Lunteren

1.000+

Klanten

Vestigingen

Door heel Nederland

Associate partners

12

Jouw werk als Vestigingsmanager

Een blij team met tevreden klanten

CijferAdvies is ooit begonnen als een samenwerkingsverband van zelfstandige kantoren. Inmiddels groeit CijferAdvies Nederland vooral met eigen vestigingen. We hebben een unieke groeiformule waardoor we in staat zijn om een renderend full service administratiekantoor binnen 1 jaar op te zetten.

Het team van jonge professionals in onze vestiging Barneveld/Lunteren kijkt uit naar een bevlogen “jonge” collega die op een inspirerende wijze kennis en kunde combineert met teamspirit.

De klanten zijn zeer divers van het kleinere mkb tot aan grote brancheverenigingen. Als Vestigingsleider ben je in de grote regio actief en maak je gebruik van de specialisten in de groep om je klanten optimaal te bedienen.

We zijn “allergisch” voor bla, bla en chagrijn en geloven juist in initiatief en de kracht van positief denken en doen.

Een partnertraject behoort dan ook tot de mogelijkheden.

Klanten vinden het een verademing als ze op bezoek komen en dat is niet alleen vanwege de koffie.

 

Je toekomstige collega's

Als marketeer geniet ik van onze spectaculaire resultaten. Wie kan zeggen dat er iedere week een behoorlijk aantal nieuwe klanten bijkomen. Maar het meest ben ik trots op de reviews van onze klanten. Het organiseren van de kennisbijeenkomsten en events voor de collega’s in het land zijn altijd weer de kers op de taart.
De sfeer in het team en de vrijheid en verantwoordelijkheid geven mij veel plezier in het werk. Iedere dag start ik met een lekkere kop koffie en een glimlach. Hard werken hoort erbij, maar het klantencontact vind ik echt inspirerend. Daarnaast is er ook ruimte voor wat gezelligheid, waardoor de dag zo voorbij vliegt.
Als ik kom aanfietsen word ik al begroet door de pauwen. Geconcentreerd werken kan ik afwisselen met een frisse neus op het landgoed waar mijn werkplek is. Geen alledaagse omgeving, maar een zegen om iedere dag weer naar toe te gaan. Het enige wat ik nog mis ben jij. Ik ben overigens erg benieuwd wie mijn nieuwe collega wordt.

Zo maar een doordeweekse dag

8.15 uur
De koffiepot en de theedoos staan klaar voor ontvangst. Samen met collega’s start je de dag op.

8.30 uur
De Scrum meeting begint. Even checken met elkaar welke doelen zijn gehaald en wat de planning voor deze dag is. De vinger aan de pols houden met elkaar geeft rust.

10.00 uur
Jouw klant meldt zich vol enthousiasme. Jullie gaan de eenmanszaak omzetten naar een Holding met een werkmaatschappij. Spannend voor hem, gesneden koek voor jou.

11.15 uur
Samen met onze fiscalist bespreek je een specifiek vraagstuk over de erfbelasting van een vermogende relatie.

12.00 uur
Even met het team een korte update over de werkzaamheden en wat telefoontjes afhandelen.

12.30 uur
Samen met het teamgezellig lunchen in de tuinkas of aan de keukentafel. Daarna even de benen strekken en genieten van de inspirerende omgeving. In de winter starten we met veel hilariteit de winter sjoelcompetitie.

14.00 uur
Een branchevereniging heeft je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en deze kans laat je niet voorbijgaan.

15.00 uur
Je glimlach is niet meer weg te branden nu je de prospect je voorstel heeft geaccepteerd. Gefeliciteerd! Goede reden om een klein taartje mee te nemen naar kantoor.

15.15 uur
Koffie met taart! Natuurlijk! Successen vier je met elkaar. En inderdaad CijferAdvies behoort tot de snelst groeiende administratiekantoren. Iedere week komen er zo’n 3 klanten bij. Oppassen dus dat taartjes niet gaan vervelen.

15.30 uur
Met een goed gevoel werk je een jaarrekening af, bereidt je de IB-aangifte voor en ondersteun je jouw team. Een van de teamleden heeft nog een vraag voor het opzetten van een maandrapportage voor een webshop.

16.30 uur
De dag loopt te einde. Met het team bespreek je nog even de voortgang na. Controle op de processen is belangrijk, maar samen de dag positief afsluiten is een gewoonte die ons kenmerkt. En ja, op een vrijdag betekent dat gezellig afsluiten met een hapje, drankje of een BBQ.

Is je interesse al gewekt?

Maak kennis met Mia Koppens

CijferAdvies Nederland

Hetzelfde, maar dan anders

We doen hetzelfde, maar we zijn echt administratiekantoor 2.0. Onze productiestraat werkt optimaal en met onze associate partners beschikken we over alle kennis om ondernemers te adviseren. Niet een boekhoudkundige kijk, maar juist een bedrijfskundige kijk op de cijfers van onze klanten maken het verschil.

Een team van specialisten en collega’s in het land geven een meerwaarde. Persoonlijk betrokken en in partnership maken wij ons sterk voor eerlijke en transparante adviezen.
Zo nemen wij onze verantwoordelijkheid.

1 %
Administratie / jaarwerk
1 %
Klantcontact
1 %
Management
1 %
Team begeleiding
Samenwerking Wenstaartje

Heerlijke webshop

Wie wil er nu niet onverwachts verrast worden? Ga je de post halen en tref je een pakketje aan. Mooi ingepakt en mysterieus. Van wie zou dat komen en wat zit erin? Alleen het uitpakken is al spannend. En dan…, na het openen van het doosje is daar de smakelijke kennismaking.

Events

E-Flyboarding laat mensen op een spectaculaire en duurzame manier vliegen over water. De vervuilende waterscooter is ingeruild voor een elektrisch aangedreven systeem. Oud en jong genieten van deze sport

Drinks

De premium cocktails zijn een vernieuwend concept. Ready to drink cocktails worden in Nederland en daarbuiten verkocht aan horecagelegenheden en aan particulieren.
Hebben de ambitie om in Europa toonaangevend te worden.

Filmdirector

Succesvol gestart als filmdirector voor het maken van commercials, clips en presentaties. Voor producten, bedrijven en artiesten in Nederland en daarbuiten. Een “one man band” met een groot publiek

Mia Koppens

Directeur – eigenaar CijferAdvies Nederland

Hi, ik ben Mia en directeur-eigenaar van CijferAdvies Nederland. Ik kan je alles vertellen over onze organisatie en deel graag mijn visie ambitie met je.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend kennismaken? Dan kun je me gewoon direct bellen of mailen.

T: 06-46 06 24 15
E: m.koppens@cijferadvies.nl

Nieuws

Nieuws rondom boekhouden en ondernemen

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op
het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.