vacature-boekhouder-of-assistent-accountant-gezocht

Vacature Assistent - Accountant | Amersfoort Apeldoorn Barneveld Deventer Drachten Eindhoven Groningen Pijnacker Tiel Utrecht

Vacature Assistent - Accountant met ambitie

Jouw nieuwe thuisbasis is bij een administratiekantoor dat bij de top van Nederland hoort. Jij krijgt daar de verantwoording om samen met het team onze mkb-ondernemers optimaal te bedienen. Klaar voor de volgende stap? Reageer dan nu op de vacature Assistent – Accountant.

Heb je het gevoel dat jouw werk bestaat uit elke dag hetzelfde doen? Verveling en herhaling ligt bij iedere baan op de loer. Heb jij meer ambitie? Werken en plezier gaan bij ons hand in hand. Gedreven als we zijn, geloven wij in een job waar vrijheid en verantwoordelijk in een mensvriendelijke omgeving tot ongekende resultaten leiden. Niet de cijfers, maar de ondernemer staat bij ons centraal. En deze geven ons een 9,8 als rapportcijfer. Daar zijn we natuurlijk apetrots op.

Je werk bestaat uit het maken van jaarwerk en fiscale aangiften, het klantencontact en advies, teamoverleg en planningsoverleg. Je bent een bevlogen collega voor je team en een betrouwbaar aanspreekpunt voor jouw relaties. Wij geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen in het vak en als mens. Jouw collega’s zijn meer dan behulpzaam en de teamgeest zorgt voor een open en gezellige sfeer.

CijferAdvies heeft een groot netwerk van specialisten die graag met je samenwerken en waardoor geen ondernemersvraag onbeantwoord hoeft te blijven. Het team van specialisten en collega’s geven een meerwaarde aan jouw werkzaamheden.

En over ambitie gesproken; Heb jij bewezen de juiste persoon te zijn voor dit kantoor, dan biedt CijferAdvies een mooi persoonlijk groeiplan.

Opgericht

2014

Hoofdkantoor

Lunteren

1.000+

Klanten

Vestigingen

Door heel Nederland

Associate partners

12

Jouw werk als Assistent-Accountant

Het alternatief, voor als je leuk werk zoekt als Assistent-Accountant

We zijn op zoek naar iemand die woont in de omgeving van Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Deventer, Drachten, Ede, Eindhoven, Groningen, Pijnacker, Tiel, Utrecht of Veenendaal. 

We willen door heel Nederland dicht bij de ondernemers een CijferAdvies kantoor openen. CijferAdvies groeit en bloeit als regionaal administratiekantoor. Heb jij de ambitie om écht te ondernemen en draag je medeverantwoordelijkheid? Bij ons bepaal je zelf je dagindeling. Je wordt een vestigingsleider die zelfstandig werkt aan de verschillende administraties. Naast het voorbereiden van jaarrekeningen, bieden wij ook rapportages aan onze klanten. Je maakt hiervoor de planning en geeft breed ondernemersadvies. 

Over ambitie gesproken; Heb jij bewezen de juiste persoon te zijn voor dit kantoor, dan biedt CijferAdvies een mooi persoonlijk groeiplan. Wie weet wordt het écht jouw eigen CijferAdvies kantoor! 

Interesse in de Vacature Assistent – Accountant? Stuur dan je cv en motivatie op naar info@cijferadvies.nl.

Gevraagd wordt

 • Je bent op weg om een Senior te worden
 • Tenminste 6 jaar ervaring
 • Samenstelpraktijk, VPB en IB hebben geen geheimen voor je
 • Je kunt goed overweg met Exel en boekhoudsystemen
 • Goede communicator met gevoel voor humor
 • Planning is je tweede natuur
 • Je krijgt een kick uit het adviseren van een klant

 Wat wij je bieden

 • Veelzijdige functie voor 32-40 uur
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Thuiswerken
 • Passend salaris
 • Informele werksfeer
 • Vast dienstverband
 • Bonusregeling
 • Alle benodigde extra’s

Zo maar een doordeweekse dag

8.15 uur
De koffiepot en de theedoos staan klaar voor ontvangst. Samen met collega’s start je de dag op.

8.30 uur
De Scrum meeting begint. Even checken met elkaar welke doelen zijn gehaald en wat de planning voor deze dag is. De vinger aan de pols houden met elkaar geeft rust.

10.00 uur
Jouw klant meldt zich vol enthousiasme. Jullie gaan de eenmanszaak omzetten naar een Holding met een werkmaatschappij. Spannend voor hem, gesneden koek voor jou.

11.15 uur
Samen met onze fiscalist bespreek je een specifiek vraagstuk over de erfbelasting van een vermogende relatie.

12.00 uur
Even met het team een korte update over de werkzaamheden en wat telefoontjes afhandelen.

12.30 uur
Samen met het teamgezellig lunchen in de tuinkas of aan de keukentafel. Daarna even de benen strekken en genieten van de inspirerende omgeving. In de winter starten we met veel hilariteit de winter sjoelcompetitie.

14.00 uur
Een branchevereniging heeft je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en deze kans laat je niet voorbijgaan.

15.00 uur
Je glimlach is niet meer weg te branden nu je de prospect je voorstel heeft geaccepteerd. Gefeliciteerd! Goede reden om een klein taartje mee te nemen naar kantoor.

15.15 uur
Koffie met taart! Natuurlijk! Successen vier je met elkaar. En inderdaad CijferAdvies behoort tot de snelst groeiende administratiekantoren. Iedere week komen er zo’n 3 klanten bij. Oppassen dus dat taartjes niet gaan vervelen.

15.30 uur
Met een goed gevoel werk je een jaarrekening af, bereidt je de IB-aangifte voor en ondersteun je jouw team. Een van de teamleden heeft nog een vraag voor het opzetten van een maandrapportage voor een webshop.

16.30 uur
De dag loopt te einde. Met het team bespreek je nog even de voortgang na. Controle op de processen is belangrijk, maar samen de dag positief afsluiten is een gewoonte die ons kenmerkt. En ja, op een vrijdag betekent dat gezellig afsluiten met een hapje, drankje of een BBQ.

Is je interesse al gewekt?

Reageer op de vacature Assistent - Accountant en maak kennis met Mia Koppens

Administratie / jaarwerk
1 %
Klantcontact / advies
1 %
Studie
1 %
Werkoverleg
1 %

Enkele van onze klanten

Samenwerking Wenstaartje

Heerlijke webshop

Wie wil er nu niet onverwachts verrast worden? Ga je de post halen en tref je een pakketje aan. Mooi ingepakt en mysterieus. Van wie zou dat komen en wat zit erin? Alleen het uitpakken is al spannend. En dan…, na het openen van het doosje is daar de smakelijke kennismaking.

Events

E-Flyboarding laat mensen op een spectaculaire en duurzame manier vliegen over water. De vervuilende waterscooter is ingeruild voor een elektrisch aangedreven systeem. Oud en jong genieten van deze sport

Drinks

De premium cocktails zijn een vernieuwend concept. Ready to drink cocktails worden in Nederland en daarbuiten verkocht aan horecagelegenheden en aan particulieren.
Hebben de ambitie om in Europa toonaangevend te worden.

Filmdirector

Succesvol gestart als filmdirector voor het maken van commercials, clips en presentaties. Voor producten, bedrijven en artiesten in Nederland en daarbuiten. Een “one man band” met een groot publiek

Administratiekantoor Barneveld, Administratiekantoor Lunteren, CijferAdvies

Hi, ik ben Mia, oprichter van CijferAdvies Nederland. Ik kan je alles vertellen over onze organisatie en deel graag mijn visie
en ambitie met je.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend kennismaken? Dan kun je me gewoon direct bellen of mailen.

T: 06-46 06 24 15
E: m.koppens@cijferadvies.nl

Bijeenkomst CijferAdvies zeilen

Over ons

We doen hetzelfde, maar we zijn echt administratiekantoor 2.0. Onze productiestraat werkt optimaal en met onze associate partners beschikken we over alle kennis om ondernemers te adviseren. Niet een boekhoudkundige kijk, maar juist een bedrijfskundige kijk op de cijfers van onze klanten maken het verschil.

Nieuws

Nieuws rondom boekhouden en ondernemen

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op
het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.