vacature-financieel-administratief-medewerker-lunteren

Vacature Financieel Administratief Medewerker Barneveld / Lunteren

Vacature Financieel Administratief Medewerker Barneveld / Lunteren

Jouw nieuwe thuisbasis is op een prachtig landgoed in Lunteren bij een administratiekantoor dat bij de top van Nederland hoort. In een klein en overzichtelijk team werk je, in een familiare sfeer, aan de administratie voor ondernemers. Jij krijgt daar de verantwoording voor een groep “eigen” klanten waar je de volledige administratie voor doet inclusief de btw-aangifte. Er is veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. 

De afwisseling van onderwerpen en klanten zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is. Voor jouw klanten ben je de onmisbare schakel en eigenlijk het administratieve verlengstuk van hun bedrijf. Jouw collega’s hebben ervoor gezorgd dat we een tevredenheidscore van 9,8 hebben. Daar zijn we natuurlijk super trots op dat begrijp je. 
Het is door jouw bevlogenheid en nauwkeurigheid dat jouw klanten je complimenteren.

Wil je echter meer verantwoordelijkheid en heeft de wereld van de boekhouding geen geheimen voor je, dan val je hier met je neus in de spreekwoordelijke boter.

Je wilt ruimte om jezelf te ontwikkelen in het vak en als mens. Jouw collega’s zijn meer dan behulpzaam en de teamgeest zorgt voor een open en gezellige sfeer.

Opgericht

2014

Hoofdkantoor

Lunteren

1.000+

Klanten

Vestigingen

Door heel Nederland

Associate partners

12

Jouw werkzaamheden

Een blij team met tevreden klanten

Op de grens van Barneveld/Lunteren verwelkomen de loslopende pauwen je als je aankomt rijden. CijferAdvies groeit en bloeit als lokaal administratiekantoor. Met het team van 5 collega’s draag je medeverantwoordelijkheid en bepaal je zelf je dagindeling. Zelfstandig werken aan de verschillende administraties, het voorbereiden van jaarrekeningen, maar ook het maken van een rapportage horen bij je takenpakket. Initiatief wordt gewaardeerd en beloond. Uiteraard faciliteren wij je met de beste spullen om mee te werken zoals een eigen laptop. 

Gevraagd wordt

 • Afgeronde MBO 4 opleiding, in financiële richting
 • Werkervaring in soortgelijke functie
 • Affiniteit met boekhoudsoftware
 • Ook je Nederlands is op peil om een goede mail te kunnen schrijven
 • Zelfstandig kunnen werken in een klein en gezellig team spreekt je aan

 Wat wij bieden

 • Veelzijdige functie voor 32 uur
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Thuiswerken
 • Passend salaris
 • Informele werksfeer
 • Vast dienstverband
 • Bonusregeling

Is je interesse al gewekt?

Reageer op de Vacature Financieel Administratief Medewerker
En maak kennis met Mia Koppens
Administratie / Voorbereiding jaarwerk
1 %
Klantcontact
1 %
Kennisontwikkeling
1 %
Werkoverleg
1 %

Enkele van onze klanten

Samenwerking Wenstaartje

Heerlijke webshop

Wie wil er nu niet onverwachts verrast worden? Ga je de post halen en tref je een pakketje aan. Mooi ingepakt en mysterieus. Van wie zou dat komen en wat zit erin? Alleen het uitpakken is al spannend. En dan…, na het openen van het doosje is daar de smakelijke kennismaking.

Events

E-Flyboarding laat mensen op een spectaculaire en duurzame manier vliegen over water. De vervuilende waterscooter is ingeruild voor een elektrisch aangedreven systeem. Oud en jong genieten van deze sport

Drinks

De premium cocktails zijn een vernieuwend concept. Ready to drink cocktails worden in Nederland en daarbuiten verkocht aan horecagelegenheden en aan particulieren.
Hebben de ambitie om in Europa toonaangevend te worden.

Filmdirector

Succesvol gestart als filmdirector voor het maken van commercials, clips en presentaties. Voor producten, bedrijven en artiesten in Nederland en daarbuiten. Een “one man band” met een groot publiek

Administratiekantoor Barneveld, Administratiekantoor Lunteren, CijferAdvies

Hi, ik ben Mia, oprichter van CijferAdvies Nederland. Ik kan je alles vertellen over onze organisatie en deel graag mijn visie
en ambitie met je.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend kennismaken? Dan kun je me gewoon direct bellen of mailen.

T: 06-46 06 24 15
E: m.koppens@cijferadvies.nl

Foto bijeenkomst bowlen

Over ons

We doen hetzelfde, maar we zijn echt administratiekantoor 2.0. Onze productiestraat werkt optimaal en met onze associate partners beschikken we over alle kennis om ondernemers te adviseren. Niet een boekhoudkundige kijk, maar juist een bedrijfskundige kijk op de cijfers van onze klanten maken het verschil.

Nieuws

Nieuws rondom boekhouden en ondernemen

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op
het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.