Wat gebeurt er met je inkomen als jij ziek bent?

Recente berichten

Vanuit de overheid is er een duidelijk antwoord. Dan hoor je verzekerd te zijn en een of andere arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) dekt jouw uitval.

De meeste AOV’s zijn alleen peperduur. Je werkt daarnaast hard door en een griepje doet je niet veel. Dus je bent blij dat die verplichting er nog niet is hé. Maar wat als het erger is en je er weken uit ligt? Dan wil je zekerheid. Je zit dan niet graag zonder vangnet en zonder rinkelende kassabel. Voordat je het weet moet je jouw spaarvarken slachten.

De hardwerkende ZZP’ers van Nederland verdienen beter

Jullie verdienen een goedkoop vangnet voor arbeidsongeschiktheid zonder gedoe! Daarom zijn we bij CijferAdvies de samenwerking met Tulpenfonds aangegaan. In plaats van veel gedoe en allerlei voorwaarden voor een vergoeding hebben zij Crowdsurance.

Crowdsurance is géén verzekering, maar een groep van mensen die ermee instemmen om elkaar te helpen wanneer dat nodig is. Dit wordt ook wel een schenkkring genoemd. Wanneer iemand binnen de groep arbeidsongeschikt wordt en recht heeft op uitkering, dan beginnen de overige deelnemers binnen de groep met zogenoemde donaties. Dit wordt allemaal automatisch geregeld. Doordat je het met elkaar doet, kunnen we de kosten laag te houden. Dat betekent dat je voor een klein maandbedrag toch goed verzekerd bent. Daarnaast krijgen deelnemers vanuit het Cijferadvies netwerk extra voordeel.

Omdat al onze ondernemers een vangnet verdienen

Bij de CijferAdvies pagina op Tulpenfonds kun je kiezen welk bedrag jij wil ontvangen wanneer je uitvalt. Je hebt de keuze uit vijf verschillende bedragen: €1.000, €1.500, €2.000, €2.500 of €3.000 per maand. Let wel op dat je een bedrag kiest dat past bij je huidige inkomen. Afhankelijk van het uitkeringsbedrag dat je kiest, wordt de hoogte van je bijdrage bepaald. Gemiddeld is dat €20 (bij €1000), €25 (bij €1500), €30 (bij €2000), €40 (bij €2500) en €50 (bij €3000) per maand. Dit kan maximaal oplopen tot 5% van het uitkeringsbedrag dat je hebt gekozen, maar in de praktijk zien we dit zelden gebeuren.

Alles op een rijtje:

  • Keuze uit €1.000/€1.500/€2.000/€2.500/€3.000 netto uitkering per maand voor maximaal twee jaar;
  • Claim op uitkering wordt gecheckt door onafhankelijke ARBO arts;
  • Solidariteit zonder dankjewel te hoeven zeggen (anonieme solidariteit);
  • Na aanmelding word je direct onderdeel van de schenkkring;
  • Een gemiddelde bijdrage van slechts €30 per maand (Bij een gekozen uitkeringsbedrag van €2.000);
  • Simpel online te regelen, op te zeggen en te betalen via automatische incasso.

Naast de maandelijkse bijdrage vragen we eenmalig inschrijfkosten, deze bedragen normaal gesproken €175, maar deelnemers van Cijferadvies ontvangen hier maar liefst 75% korting op! Je betaalt nu dus slechts €43,50 eenmalige inschrijfkosten! Wil je meedoen? Neem dan contact op met je CijferAdvies Adviseur voor meer informatie.

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op
het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.