Belastingaangifte

Belastingaangifte en belastingadvies

Je fiscale voordelen optimaal benutten

De belastingwetten en regels veranderen voortdurend. Je aangifte van BTW, loonheffing en Inkomstenbelastingen zijn jaarlijks anders. Daarom wil je gebruik maken van de laatste fiscale voordelen. Misschien kom je wel in aanmerking voor een nieuwe subsidie of kun je besparen dankzij een fiscale aftrek. Daarom heb je een boekhouder in dienst genomen toch?

Je wil geen risico lopen door een onjuiste of onvolledige voorstelling van zaken. Onze belastingadviseurs kunnen ervoor zorgen dat het meest gunstige resultaat wordt behaald. Met een gerust hart weten dat er niet te weinig, maar vooral niet te veel, is betaald aan de fiscus.

Praktische ondersteuning

Familieomstandigheden hebben dikwijls directe invloed op de aangifte. Daarom bouw je met je adviseur ook een vertrouwelijke band op, om uiteindelijk de juiste aangifte te doen. Alles vanuit de zekerheid om nooit te veel te moeten betalen of terug te krijgen waar je recht op hebt. Als ondernemer is ook je IB-aangifte gekoppeld aan je zakelijke activiteiten. Daarom biedt CijferAdvies praktische ondersteuning. Zo is alles privé én zakelijk op fiscaal gebied goed geregeld. 

Fiscaal strategische adviezen

De dienstverlening van je CijferAdviseur gaat verder dan alleen praktische belastingzaken. We kijken naar de gehele onderneming. Onderwerpen als bedrijfsopvolging, subsidieadvies, schuldsanering en de aankoop of verkoop van een bedrijf komen dagelijks langs. In de eerste plaats gaat het daarom om vertrouwen en een klik in de samenwerking met jouw adviseur. Wij streven naar een optimale proactieve houding vanuit een persoonlijke betrokkenheid. Geen blabla, maar concrete heldere taal met begrijpelijke adviezen. Daar staat CijferAdvies voor.

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op
het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.