Onze diensten

Door goed contact te hebben met je boekhouder kun je geld besparen

Onder de diensten van CijferAdvies valt voornamelijk het verzorgen van de boekhouding en belastingaangiften. Echter hebben ondernemers ook behoefte aan advies op andere vakgebieden, zoals subsidie mogelijkheden, pensioen, bedrijfsfinanciering, debiteurenbeheer e.d. Hiervoor staat een netwerk van aangesloten specialisten beschikbaar voor CijferAdvies.

Boekhouding

Tegenwoordig is het verschil tussen administratiekantoren steeds lastiger te zien, omdat goede boekhoudsystemen het werk een stuk efficiënter en zorgvuldiger maken. De automatisering van de boekhouding zorgt ervoor dat de verwerkingskosten lager zijn dan voorheen.

CijferAdvies vindt het echter belangrijk om niet alleen de boekhouding te verwerken, maar de ondernemer persoonlijke aandacht en advies te geven. Door goed contact te hebben met je boekhouder kun je geld besparen. Wij geven daarom graag advies. Advies over de boekhouding, maar ook over andere mogelijkheden, zoals subsidies, pensioen, debiteurenbeheer en (internet) marketing. Voor een overzicht verwijzen wij u graag naar onze pagina met onze aangesloten specialisten.

Onze administratiekantoren staan dan ook bekend om het geven van persoonlijke aandacht en advies. Heb je bijvoorbeeld een nieuwe klant en wil je deze kredietwaardig laten checken? Ook dan kun je dit laten controleren door een CijferAdvies kantoor.

Ben je op zoek naar een boekhouder in de buurt voor uw boekhouding? Dan verwijzen wij u graag naar: boekhouder in de buurt

Belastingen

"Van je vrienden moet je het hebben.. Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker.." 

Enkele bekende quotes als we het hebben over de Belastingdienst. We lachen er vaak om. Op feestjes is het dikwijls onderwerp van gesprek.
Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een goede administratie te hebben en als het even kan geen gedoe met de Belastingdienst te hebben. Alles goed geregeld hebben geeft rust. En.. als er overleg met de Belastingdienst nodig is, dan helpen wij hierbij.

Inkomstenbelasting

Zowel particulieren als ondernemers moeten ieder jaar de aangifte inkomstenbelasting verzorgen. Er is echter wel een verschil.

U betaalt belasting over uw inkomsten. Meestal betaalt u dit al gedurende het jaar via uw werkgever of via een voorlopige aanslag. Ook als u geen inkomsten hebt, heeft u toch te maken met belasting.

Om belasting te betalen of terug te krijgen moet u jaarlijks aangifte doen. Meestal ontvangt u hierover automatisch bericht. Heeft u een aangifte brief van de Belastingdienst gehad? Dan moet de aangifte voor de uiterste datum binnen zijn. Heb je vragen over de aangifte van de inkomstenbelasting, dan kunt u bij onze vestigingen terecht.

Jaarrekening

Het opstellen van een jaarrekening is niet voor iedere onderneming verplicht. Dit is alleen van toepassing wanneer u een jaarrekening nodig heeft voor een BV. Als eenmanszaak of vof. kunt u ook kiezen voor een balans en verlies- en winstrekening.

Voor het opstellen van een jaarrekening, ongeacht of u de administratie door een CijferAdvies kantoor laat verzorgen, kunt u bij ons terecht. Ga hiervoor naar onze pagina: vestigingen

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws
op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.

Something went wrong. Please check your entries and try again.