0342-400639 | info@cijferadvies.nl

Belastingaangifte en belastingadvies

Als ondernemer heb je nu eenmaal met de Belastingdienst te maken
De fiscale regels veranderen steeds

Als ondernemer heb je nu eenmaal met de belastingdienst te maken. Je aangifte van BTW, loonheffing en Inkomstenbelastingen zijn daar terugkerende onderwerpen van. De belastingwetten en regels veranderen voortdurend. Bovendien maakt de wetgever het niet gemakkelijker. Door alle maatschappelijke aandacht worden belastingzaken ook direct verbonden aan je reputatie als ondernemer. Het is dan ook van groot belang geen risico te lopen door een onjuiste of onvolledige voorstelling van zaken. Onze belastingadviseurs kunnen ervoor zorgen dat het meest gunstige resultaat wordt behaald. Met een gerust hart weten dat er niet teveel is betaald aan de fiscus.

Praktische ondersteuning

Als ondernemer is ook uw IB aangifte gekoppeld aan uw zakelijke activiteiten. Familieomstandigheden hebben dikwijls directe invloed op de aangifte. Daarom bouw je met je adviseur ook een vertrouwelijke band op, om uiteindelijk de juiste aangifte te doen. Alles van uit de zekerheid om nooit te veel te moeten betalen of terug te krijgen waar je recht op hebt.

Fiscaal strategische adviezen

Bedrijfsopvolging, de aankoop of verkoop van een bedrijf, de dienstverlening van je CijferAdviseur gaat verder dan alleen praktische belastingzaken. In de eerste plaats gaat het om vertrouwen en de klik in de samenwerking met de adviseur. Wij streven naar een optimale proactieve houding vanuit een persoonlijke betrokkenheid. Geen blabla, maar concrete heldere taal met begrijpelijke adviezen. Daar staat CijferAdvies voor.

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.