0342-400639 | info@cijferadvies.nl

Subsidieadvies

Je investeert in duurzaamheid en wilt begeleiding bij het subsidietraject
Signaleren en waarmaken van subsidie-kansen

Je CijferAdviseur is tevens je persoonlijke sparringpartner en gaat samen met jou als ondernemer op zoek naar welke subsidiekansen er zijn. CijferAdvies volgt de ontwikkelingen op de voet, signaleert subsidiekansen en begeleidt je bij het gehele subsidietraject: van voorbereiding tot een succesvolle afronding van het subsidietraject. Door de samenwerking met gerenommeerde bureaus zijn wij in staat alle lokale, regionale en landelijke subsidiemogelijkheden voor u te onderzoeken middels onze GRATIS subsidiescan. Ook Europese subsidies vallen onder deze scan van CijferAdvies.

De aan het netwerk van CijferAdvies verbonden adviseurs brengen de activiteiten en plannen van uw organisatie in kaart. Vervolgens maken wij alle mogelijke subsidiekansen en fiscale mogelijkheden voor je inzichtelijk. De geschikte subsidieregelingen zetten wij overzichtelijk voor je op een rij. Zo weet je precies voor welke subsidies of fiscale stimulansen jouw bedrijf of organisatie in aanmerking komt.

Of je nu investeert in duurzaamheid, milieu of technologie, wij begeleiden je vanaf de eerste offerteaanvraag en stellen de benodigde specificaties op om te kunnen voldoen aan de eisen van een specifieke regeling. Bij goedkeuring verzorgen wij de gehele aanvraag en administratie voor je.

Wij geven advies over het opzetten van het projectmanagement en bieden ondersteuning gedurende de volledige looptijd van het project. Ook de einddeclaratie nemen wij voor onze rekening. De einddeclaratie is van essentieel belang voor het succesvol afronden van het subsidietraject. Hierbij moet jij als ondernemer of bestuurder immers aantonen dat het project volgens planning is afgerond en dat aan alle gestelde voorwaarden is voldaan. Wij stellen de bijbehorende inhoudelijke eindrapportage en de financiële verantwoording op en zorgen zo voor praktische ondersteuning.

De Subsidiescan is gratis. Het verzorgen van de aanvragen kan op basis van een vooraf overeengekomen uurtarief of tegen een “no cure, no pay“ regeling waarbij een commissie wordt afgesproken.

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.